Нова мода навлиза с бързи темпове сред шофьорите във Враца,

...
Нова мода навлиза с бързи темпове сред шофьорите във Враца,
Коментари Харесай

Нова мода във Враца! Шофьори искат да паркират в хипермаркетите /снимка/

Нова мода навлиза с бързи темпове измежду водачите във Враца, научи организация BulNews. Някои от водачите на колите очевидно желаят да стопират своите возила напряко в магазините, в които пазарят, с цел да не се постанова да дават по 50 ст. за количка и да не си трошат краката ненужно. Това излиза наяве от следващата фотография, снимана пред хипермаркет в регионалния град. 
Буден жител е снимал лек автомобил „ Ауди Q7 “ с регистрационен номер Вербовъчна разработка 6868 СА и е качил фотоса в една от катаджийските групи за наставление. На фрагмента се вижда, че скъпарското возило е спряно пред входа на магазина, без там да има разчертано паркомясто. Пред джипа се вижда спряна погрешно и друга кола.
Веднага под поста на индивида започнаха да валят разнородни мнения. Повечето хора одобряват обстановката с подигравка, защото най-редовно ставаме очевидци на сходно „ паркиране “, изключително навръх това място.
„ Някой да качи фотография по кое време там не са спрели коли, таксита, инкасо или квото и да е “, „ Новата мода навлиза с бързи темпове “, „ Той за малко единствено и след това го няма 1 час и нещо “, „ То и тоз пред него е за малко. Ще им се разкиснат краката в случай че не спрат пред вратата! “, пишат под фотографията врачани, които са вдигнали ръце от наглостта на някои от техните сътрудници на пътя.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР