Нова мистерия се вихри около убития вчера сутринта с изстрел

...
Нова мистерия се вихри около убития вчера сутринта с изстрел
Коментари Харесай

Мистерията в Пловдив се заплита: Никой не знае кой е завързал кучето на убития до трупа на Божилов!

Нова тайнственост се вихри към убития през вчерашния ден сутринта с изстрел в сърцето предприемач Данаил Божилов. Когато минувачи намерили тялото, кучето, порода Дого аржентино, било вързано за дърво до стопанина си. Полицията също няма изясненост кой е завързал животното. Единственото разумно пояснение е стопанинът да е сторил това. Има догадки, че е бил пресрещнат от някого, евентуално от убиеца и му е било подредено да завърже кучето. След това е станала разпрата, след това разстрела. Този, който е умъртвил Божилов, е бил квалифициран за изтезанието.

Малко преди този момент 43-годишната жертва е разхождала любимеца си дружно с други притежатели на кучета. Няма данни Божилов да е бил превъзбуден или обезпокоен. Това съгласно проверяващите значи, че той не е очаквал съдбовната среща.
Както БЛИЦ заяви, към момента няма обвинен за изтезанието, нито се знае претекста за нея. Не е открит и револвера, с който е погубен предприемачът. Пред БЛИЦ проверяващи разясниха, че се работи в направление убиец да е свитнал мъжа. Защо обаче, към момента не се знае.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР