Нова мистерия с изчезнала майка и дете стана известна след

...
Нова мистерия с изчезнала майка и дете стана известна след
Коментари Харесай

Нова мистерия с изчезнала майка и дете, няма следа от тях два месеца

Нова тайнственост с изчезнала майка и дете стана известна след обява във Facebook. Припомняме, че преди дни брачен партньор търсеще жена си в Истанбул, която беше изчезнала с двете им деца. Жената беше открита, само че не беше разкрито къде се намира, а тя е избягала от брачна половинка си. 
Прочетете още
Сега казусът даже е по-заплетен мъж търси Елизабет Трифонова и сина й Кристиан. Те са в неопределеност от 10 юли, само че не е обявено в Министерство на вътрешните работи, че са изчезнали.

" 24 часа " се свърза с пресцентъра на Министерство на вътрешните работи и попита дали имат информация за изгубването им, само че оттова обясниха, че при тях сходни данни не са постъпвали.

Историята в няколко медии се базира на обява във фейсбук, споделена от Димитър Сребрев: " Сутринта на 10-ти юли Елизабет Венциславова Трифонова и Кристиан Иванов Георгиев ( майка и син) влизат на територията на България чрез рейс.

Елизабет е споделила на пътуващ в рейса мъж, че отиват да живеят в Стара Загора. Били са без безусловно никакъв багаж. Слизат на интернационалната автогара в София.

От този миг нямаме никаква информация къде се намират и телефонът ѝ е изключен. Ако някой ги е забелязал на територията на България, умоляваме неотложно да се обади на телефон 112. Или да алармират най-близкото полицейско ръководство. Детето приказва единствено на испански, само че схваща българска тирада. "

В случая има доста въпроси, само че най-важният е: за какво не е подаден сигнал незабавно след изгубването им до Министерство на вътрешните работи, а няколко месеца по-късно стартира търсенето им посредством обществените медии.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР