Нова меме криптовалута, базирана на Solana (SOL), бързо достигна пазарна

...
Нова меме криптовалута, базирана на Solana (SOL), бързо достигна пазарна
Коментари Харесай

Криптовалута достигна $620 милиона само часове след добавянето му на борсите

Нова меме криптовалута, основана на Solana (SOL), бързо доближи пазарна капитализация от над $620 милиона малко след стартирането си, като си обезпечи листване на разнообразни тържища за криптовалути.

Известна като Slerf (SLERF), тази меме криптовалута се отличава с идея на тематика безделник и от понеделник към този момент бе записана на най-малко четири крипто тържища. Известни платформи като MEXC , Poloniex , Bitget и Bybit включиха Slerf за търговия, като MEXC го сложи в своята “зона за оценка ”, предопределена за цифрови активи с ниска капитализация, които са податливи на волатилност.

След стартирането си и последвалото листване на тържищата Slerf доближи пикова цена от $1.25 в понеделник, което докара до внезапен скок на пазарната му капитализация, която се повиши до $622 милиона.

Пътуването на Slerf обаче беше белязано от крах. Официалният акаунт на плана в платформата в X разгласи забележителен проблем по време на стартирането на токена. В процеса на изгаряне на токени за обезпечаване на ликвидност (LP) екипът на плана по нехайство е изгорил токени, непокътнати за airdrop, което е довело до загуба, оценена на към $10 милиона.

Членът на екипа, виновен за грешката, изрази откровено страдание, признавайки, че грешката е безсмислено погрешно кликване по време на процеса на изгаряне на LP, което необратимо и токените няма по какъв начин да бъдат възобновени.

Въпреки този крах, екосистемата на Solana е очевидец на нараснала интензивност от страна на други меме криптовалути, което способства за нарасналата известност на платформата. Самият роден токен на Solana надвиши $200 за първи път от 2021 година насам, съпроводен от внезапен растеж на търсенията в Гугъл, надхвърлящ тези на Етериум (ETH).

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР