Нова майка каза, че е била оставена в сълзи, след

...
Нова майка каза, че е била оставена в сълзи, след
Коментари Харесай

Мама си тръгна в сълзи, след като й беше казано да седне в ъгъла, за да кърми бебето в Premier Inn

Нова майка сподели, че е била оставена " в сълзи ", откакто й беше казано да " седне в ъгъла " да кърми бебето си в Premier Inn.

Кели Корбин беше в ресторанта на хотелската верига в Гърнси, когато сподели, че е била доближена от член на личния състав, който я попитал дали може да се движи, до момента в който кърми нейното бебе.

Оттогава тя употребява интернет, с цел да изрази разочарованието си - което беше отговорено от екип от майки под формата на митинг за кърменето.

Тя сподели, че разстройването от първичния случай в хотела я е предиздвикало да обмисли прекосяването към бебешка формула и е „ в действителност избило всичко от мен “, откакто неотдавна страда от следродилна тревога.

Кели написа в обществените медии: „ Толкова съм смутена и унизена от това. Вземам всичко в себе си, с цел да не отида да си купя малко приспособено мляко и да сложа завършек на нашето кърмене.

„ Като още веднъж нова майка, която е страдала извънредно доста от следродилна тревога, това в действителност събори всичко от мен,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР