Нова майка беше абсолютно разбита“, след като сканиранията показаха, че

...
Нова майка беше абсолютно разбита“, след като сканиранията показаха, че
Коментари Харесай

Бременна майка отхвърли главоболието като „мозък на бебето“ – но това беше нещо много по-зловещо

Нова майка беше „ безусловно разрушена “, откакто сканиранията демонстрираха, че 5 см израстък пораства в главата й в продължение на 10 години.

Наташа Хънтън-Уокър, на 31 години, беше свалила повтарящите се главоболия и замъглено зрение на „ мозъка на бебето “, защото признаците започнаха, когато тя роди сина си Макс. Оптиците даже отдават проблемите й със зрението на кърменето и изтощението от това, че е нов родител.

Но признаците не престават три месеца и едно инцидентно посещаване при оптика демонстрира, че майката на едно дете има по-задълбочени проучвания. Била подредена да отиде в болница, където компютърната томография посочила маса с размерите на топка за голф в мозъка на Наташа. Тя беше диагностицирана с менингиом от втора степен през декември предходната година.

„ Веднага щом чуете думите „ мозъчен израстък “, си мислите за гибел, макар че това не значи безусловно в този момент. Чувствах се като удар в корема ", сподели Наташа, която живее в Гринуич, югоизточен Лондон. „ Направиха купища...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР