Нова любов крие Люси Дяковска. 46-годишната плевенчанка пусна кадър, на

...
Нова любов крие Люси Дяковска. 46-годишната плевенчанка пусна кадър, на
Коментари Харесай

Люси Дяковска крие новата си любовница

Нова обич крие Люси Дяковска. 46-годишната плевенчанка пусна кадър, на който е с голяма усмивка, коктейл в ръка и сияеща от наслаждение. Под фотографията тя написа: " Любовта е, когато гаджето ти те снима, без да знаеш ".

От фотосесията излиза наяве, че Люси дели живота си с нова жена. Този път тя не издава коя избраницата. Целта на червенокосата певица е да резервира в загадка оптимално дълго връзките си или най-малко да не разкрива самоличността й, до момента в който не е сигурна в връзките им. Решението е след последната бурна връзка и още по-бурната разлъка с танцьорката Марсела . Двете изживях  бурна, само че не продължителна връзка. Разделят се след близо година. Според осведомени точно ползата, провокиран от връзките на гей двойката, става и причина за тяхната разлъка.

Люси ще има още мотиви за благополучие. Немската момичешка група No Angels се завръща стремително на сцената. 20 години след учредяване на групата те пуснаха нова версия на песента Daylight, която ги направи известни, и нов албум. Това се случи предходната година, а в този момент стартират грандиозни концерти, писа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР