Нова любов дава сили и смисъл на Слави Трифонов, след

...
Нова любов дава сили и смисъл на Слави Трифонов, след
Коментари Харесай

Слави влюбен! Заби плеймейтка - гримьорка

Нова обич дава сили и смисъл на Слави Трифонов, откакто преди няколко седмици изпрати татко си Тодор. Шоумен №1 е луднал по готина гримьорка

От няколко месеца Дългия точи лиги по красивата русенка Велислава Иванова, която е позната в светските среди като гримьорката на звездите. Отношенията сред Слави и Весислава са доста повече от другарски и съгласно източник двамата сега са нещо като гаджета, писа „ Уикенд “.

Преди да направи име на специалист по макиажа, модифицираната мацка доби известност като участничка в състезанието „ Мис Плеймейт”. През 2007 година съблазнителката има извоювано второ място в разпищолената конкуренция като подгласничка на носителката на наградата отпреди десетилетие Златка Райкова, позната повече като Русата Златка.

„ Шефът се е побъркал по Велислава, доста е вдлъбнат. Засипва я с любовни есемеси и дебне комфортен миг, с цел да е с нея. Дълго време обаче мадамата му се опъваше, не щеше да влезе в листата му с „ любовни жертви” а да стане нещо като титулярка. Май е постигнала задачата си”, подсмива се информаторът ни. Наскоро Трифонов я зарадвал с гръмък подарък – последният модел „ I Phone Х” за близо 3 бона, непосредствено доставен от Америка.

Силиконовата гърла заряза мераците за популярност по евино облекло и от години се вихри като професионален гримьор на манекенки, певици и тв водещи. Сред клиентите й са двете известни Златки - Златка Димитрова – Черната и Златка Райкова – Русата, младата вяра на българския поп Дарина Йотова – Дара, водещата на „ Папараци” Венета Райкова, чалга певачката Емануела и т.н.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР