Нова любов дава сили и смисъл на Слави Трифонов, след

...
Нова любов дава сили и смисъл на Слави Трифонов, след
Коментари Харесай

Още Никой Не Знае! След Тежката Загуба На Баща Си Слави Трифонов Си Хвана Ново Гадже, Много Е Сериозно! Първи Снимки! Та Това Е Ослепителната

Нова обич дава сили и смисъл на Слави Трифонов, откакто преди няколко седмици изпрати татко си Тодор – написа „ Уикенд “.

Дългия е луднал по привлекателна брюнетка – разкрива изданието, като се базира на човек от екипа на шоумена. От няколко месеца учиндолецът точи лиги по красивата русенка Велислава Иванова, която е позната в светските среди като гримьорката на звездите. Отношенията сред Слави и Велислава са доста повече от другарски и съгласно нашия източник двамата сега са нещо като гаджета – разяснява седмичникът с максимален тираж у нас.

Преди да направи име на специалист по макиажа, модифицираната мацка доби известност като участничка в състезанието „ Мис Плеймейт “. През 2007 година съблазнителката има извоювано второ място в разпищолената конкуренция като подгласничката на наградата от преди десетилетие Златка Райкова, по-позната като Русата Златка.



„ Шефът се е побъркал по Велислава, доста е вдлъбнат. Засипва я с любовни есемеси и дебне комфортен миг, с цел да е с нея. Дълго време обаче мадамата му се опъваше, не щеше да влезе в листата му с „ любовни жертви “, а да стане нещо като титулярка. Май е постигнала задачата си “ – твърди информаторът на изданието.

Силиконовата гърла зарязва мераците си за популярност по евино облекло и от години се вихри като професионален гримьор на манекенки, певици и тв водещи. Сред клиентите й са двете известни Златки, младата певица Дара, водещата на „ Папараци “ Венета Ракйова, фолкфурията Емануела и т. н.
Велислава измества сегашната любимка на Слави Трифонов фитнес инструкторката Мартина Джорджевич – разяснява изданието.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР