Нова любов, бурни емоции с половинката, нужда от усамотение или

...
Нова любов, бурни емоции с половинката, нужда от усамотение или
Коментари Харесай

Любовно предсказание за всяка ЗОДИЯ до края на февруари

Нова обич, бурни страсти с половинката, потребност от уединение или предпочитание да разпалим още веднъж пристрастеностите – звездната карта е подготвила любовно предсказване за всяка една зодия през февруари, а ние имаме огромното предпочитание да го споделим с вас и да ви помогнем по пътищата из комплицирания лабиринт на сърцето.
Овен
Овни, този месец ще изпитвате вътрешен мир, обич и естетика. Ще успявате да намерите салдото сред персоналните стремежи и времето за половинката. Има възможност сътрудникът Ви да е претрупан с работа и други отговорности – подходете с схващане към ангажираността му и бъдете движещата мощ за сплотеността във връзката Ви.
Телец
Отворете душата си пред колегата си този месец, уважаеми Телци. Някои от вас може да се усещат напрегнати от мисли за бъдещето и да изпитват неустановеност. Не се товарете с мрачни подозрения, а споделете с половинката какво ви терзае. Ако тя е вашият човек, освен ще се отнесе с грижа и внимание към терзанията Ви, само че и ще Ви помогне да ги преодолеете дружно.
Близнаци
Близнаци, през втория месец на годината сте интензивно настроени, в това число и в любовен проект. Ще действате на правилото всичко или нищо. Звездите обаче Ви поучават да сте по-спокойни и не толкоз настъпателни по отношение на половинката. Бъдете признателни за това, което имате тъкмо в този миг и се наслаждавайте на положителните си връзки с колегата, без да очаквате прекомерно доста от него, тъй като това може да сътвори ненужно напрежение посред ви.
Рак
Мили Раци, сърцето ви е прекомерно красиво и скъпоценно, с цел да бъде харизано на неверните хора. Бъдете деликатни пред нечие омагьосване, изключително в случай че интуицията Ви споделя друго. Преценявайте дейностите на отсрещната страна, а освен приказните думи. Обвързаните представители на зодията може да изпитат възприятие на неустановеност, изключително при започване на месеца. Опитайте се да разберете от кое място произтичат страховете ви, тъй като това ще Ви помогне да ги преодолеете.
Лъв
Лъвове, февруари е моментът, в който ориста ще се намеси самоуверено и позитивно във Вашия любовен живот. Точно, когато започнете да губите вяра, колелото на шанса ще се обърне към вас и ще ви сближи повече от всеки път с Вашата сродна душа. Ако сте необвързани, астролозите Ви поучават да не оставате вкъщи, изключително на Свети Валентин – колкото и да не Ви се има вяра, тъкмо тогава може да срещнете новата си обич.
Дева
Вашият най-съществен урок този месец, благи Деви, е да се научите да избирате борбите си в любовта. Крайно време е да разберете разликата сред противен спор и здравословен спор. Овладеете ли това, ще може да се издигнете над пространството на егото, което от време на време Ви пречи в общуването с представителите на отсрещния пол. Опитайте се да върнете мекотата във връзката си.

Везни
Това, което би трябвало да си повтаряте през този месец, Везни, е че Вие сте неповторими и неповторими персони и всеки би имал шанс, в случай че Вие сте негов сътрудник. Така че не се „ продавайте “ елементарно и не се примирявайте с нищо по-малко от това, което знаете, че заслужавате. Допуснете до себе си единствено хората, за които чувствате, че имат съществени и дълбоки планове към вас. Дотогава бъдете най-очарователното си аз и не се тормозете да търсите най-хубавото.
Скорпион
Задълбочаване на връзката с колегата вещае февруари за обвързаните представители на зодия скорпион. Под въздействие на Нептун, връзките ви ще станат още по-силни и ще преминат на друго равнище, сочи любовният ви хороскоп за втория месец на годината. Не е изключено и да предприемете крачка към основаване на семейство. Добри са и новините за самотните скорпиони – към 20-то число на месеца имате късмет да срещнете новата си обич.
Стрелец
Хубавите неща изискват време, благи Стрелци. В началото на месеца звездите вещаят разкриването на цяла нова глава във Вашия любовен живот. Съветваме ви обаче да деянията самообладание и да не действате импулсивно. Ще имате силата да прогоните личните си демони и още веднъж да отворите вратата за щастието – единствено бъдете рационални и търпеливи.
Козирог
„ Няма значение кого обичаш, къде обичаш, за какво обичаш, по кое време обичаш или по какъв начин обичаш - значимо е единствено това, че обичаш “ – тези думи на великия Джон Ленън напълно разказват това, което изпитвате през февруари, Козирози. Имате прелестни връзки с колегата, които са отвън равнището на изгарящата пристрастеност и вилнеещия огън, а по-скоро се крият в очарованието на дребните жестове, ежедневната грижа и споделена фамилиарност. Насладете им се.
Водолей
Водолей, вие постоянно сте белязани от мощни страсти, само че и държите да запазите своята характерност. Накратко, обичате колегата си до Луната и назад, само че в никакъв случай няма да позволите на половинката да огледа към звездите през вашия телескоп. Това е месецът, през който може да изясните приликите и разликите в връзките с колегата и да разберете кои от тях ще Ви оказват помощ да засилите връзката си.
Риби
Духовното извисяване ще бележи вашия февруари, само че и ще се отрази на любовния Ви живот, Риби. Пътят ви до тук не беше елементарен, само че не забравяйте, че вие сами избрахте уроците, които научихте. Осъзнахте всяко едно предизвикателство и към този момент ще може да погледнете с очите на мъдростта. Поискайте и ще ви се даде – не забравяйте и този умен съвет.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР