Нова криза избухна в семейството на Галена и Галин, които

...
Нова криза избухна в семейството на Галена и Галин, които
Коментари Харесай

Взрив: Криза между Галена и Галин, разделят ли се завинаги?!

Нова рецесия избухна в фамилията на Галена и Галин, които към този момент имат една такава зад тила си. Знаем, че преди да се роди втория им наследник, двамата бяха разграничени, а за това описа самата певица, само че откакто се събраха още веднъж. Тогава Галена изясни, че внезапно е почувствала по какъв начин затъва в скуката и рутината с половинката си и действително е желала да разбере дали го обича същински.



" Разделихме се и аз заживях в жилището си в София, просто се нуждаех от време, с цел да проумея сама себе си ", разказваше тогава Галена. Днес обаче очевидно Галин е този, който се нуждае от нещо и това нещо е разсъдък в главата на жена му.

Вафленият необут бил гневен от новата фикс идея на обичаната си по отслабването с инжекции за диабетици. Свалила над 15 кг пред очите му и трансформирала се към този момент във вейка, Галена получила няколко припадъка, анулира участия, само че не стопира с порочната процедура.

" Галин е ужасяващ, свиреп се тревожи за здравето й и не може да я гледа по какъв начин се топи пред очите му. Затова й сложи ултиматум - или връзката им, или инжекциите, само че Галена е дебелоглав и ултиматуми не търпи. Страшни кавги имаха по тематиката и в този момент са си дали време да се успокоят. Пак ще се съберат, несъмнено, те се обичат, само че нека тя да не се повреди съществено с това, което прави ", разкриват източниците.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР