Нова красавица в редиците на БТВ е добре използван параван

...
Нова красавица в редиците на БТВ е добре използван параван
Коментари Харесай

Антон Хекимян с нов параван, че харесва жени! Уж си пада по Бесте Сабри, за да не разкрият гей тайната му

Нова хубавица в редиците на БТВ е добре употребен заслон от шефа й Антон Хекимян. Именно той назначи Бесте Сабри в малкия екран и все още тя се води като най-голямата му фаворитка.

Дори някои сътрудници почнали да шушукат, че сред тях има освен това. Това била задачата на Хекимян, който от години се пробва да убеди обществото, че си пада по дами, а не по мъже.

Арменският някогашен тв водещ, който на 39 година към момента е ерген, непрекъснато показал непосредственост със Сабри и бил в основата на всичките награди, които тя обра единствено за година и половина работа. По този метод той се надявал, че ще помислят Бесте за негова държанка и ще спрат слуховете, че е гей.

Между другото, приказва се, че някогашната на Антон Василена Гръбчева го е напуснала точно поради увлеченията му по мъже. След 3 години дружно схванала, че мъжът до нея не е хетеросексуален и му била шута на мига. Една от аргументите да узнае истината била, че арменецът постоянно й отказвал секс с оправданието, че ще става доста рано и е доста изтощен.

За гей пристрастеностите на Хекимян се приказва от много години, защото той се държи и приказва много нежно за мъж. Слуховете се ускориха след обява на Николай Бареков, който твърдеше, че Антон е заглеждал всички красиви мъже в bTV, когато самият Бареков също е работил там.

Факт е обаче, че Хекимян не е подготвен да се разкрие и най-вероятно в никакъв случай няма да го стори, не и до момента в който е обществена персона, тъй като това може да му коства телевизионната кариера.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР