Нова компания от кулинарни приключенци ще опита да плени сърцата

...
Нова компания от кулинарни приключенци ще опита да плени сърцата
Коментари Харесай

Творчески размах и артистичност в „Черешката на тортата“

Нова компания от кулинарни приключенци ще опита да плени сърцата на феновете и стожера на положителното показване началник Иван Манчев идната седмица в „ Черешката на тортата “. Как ще се показват актьорите Мария Статулова и Явор Бахаров, първият звезден победител в Hell’s Kitchen България – Виктория Капитонова, музикалният хамелеон и бронзов медалист в единадесетия сезон на „ Като две капки вода “ Тома Здравков и младата певица Симона Петрова – MONA, гледайте от понеделник до петък от 20:00 ч. по NOVA.
 Симона Петрова- MONA
Летящ старт на седмицата ще даде надарената певица Симона Петрова – MONA . Изборът за среща с компанията ще бъде в с. Багренци, където се крият едни от най-съкровените детски мемоари на домакинята, която носи фолклорната музика в сърцето си. Тя ще сервира обичани свои храни, които включват забавни детайли, като ливанска саралия с шоколад, фъстъчено масло, локум и гнезда от оризови спагети. В менюто й всичко ще бъде по две – две предястия, две съществени и два десерта. Колко е значимо да се съхраняват традициите и ще бъдат ли шокирани гостите от новината, че MONA е веган?
 Явор Бахаров
Във вторник артистът Явор Бахаров ще покаже една друга своя страна. Домакинът си пада по провокациите, обича да опитва нови неща и затова няма да се опасява от неуспеха в кухнята. Явор даже ще се заеме с амбициозната задача за първи път в живота си да подготви веган торта за десерт, а гвоздеят на вечерята му ще бъдат свински уши по специфична африканска рецепта. На масата ще има признания, които хапят, само че и съдбовни разкрития, които ще впечатлят гостите. Какви други изненади е подготвил Явор и надценил ли се е с приготвянето на всички гозби, които е планувал?
 Виктория Капитонова
Очакванията се подвигат с победителката от златния тим на Hell’s Kitchen 5 Виктория Капитонова в сряда. Амбициозната риалити звезда ще подари на гостите спомен за уютните вечери от детството си. Виктория ще предложи достоверни предписания с съвременен привкус, измежду които пържени пелмени със сметана и деконструирана чорба. Вярна на себе си, домакинята ще употребява хитри трикове в готвенето, само че дали те ще останат незабелязани от началник Манчев и останалите? По време на вечерята Виктория ще разкрие повода да живее в България и какъв брой комплицирана може да бъде работата на един инфлуенсър.
 Мария Статулова
В четвъртък гениалната българска актриса Мария Статулова поема щафетата. Тя ще посрещне гостите в дома на свекъра си Йордан Радичков с разнородно меню от две салати, пилешки „ торбички “, еврейско ядене с варена целина и личен прочит на тирамису. Вечерта Мария ще смъкна всички бариери и ще опише истории за богатия си живот и опцията да познава безконечния Йордан Радичков. Въпреки топлото посрещане и сладките диалози, един от гостите няма да се почувства задоволително специфичен. Кой е той и каква ще бъде повода да реши, че е подценен?
 Тома Здравков
В петък „ Черешката на тортата “ ще се трансформира в сцена за артиста Тома Здравков . Много възприятие за комизъм и ведро въодушевление чакат феновете с бронзовия медалист от „ Като две капки вода “. Тома ще има ясна идея и визия за вечерята си. Главна роля в нея ще изиграе рибата, а за край музикантът ще сервира типичен десерт от соца – крем „ Милена “ със пресен домашно подготвен коктейл. Предстоят диалози за музика, изкуство и вдъхновяващи срещи, само че ще успее ли Тома да удовлетвори усетите и на най-претенциозните си посетители?

Кой какво ще опита за първи път тази седмица? Какви изненади са подготвили един за различен и кой от тях ще си тръгне с плакета от началник Манчев? Не пропускайте да разберете в новите епизоди на „ Черешката на тортата “ идната седмица от понеделник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Още забавна информация за „ Черешката на тортата “ може да откриете във  на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в  след излъчването им в ефир.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР