Нова книга от автора на бестселъра “Girl Code – Кара

...
Нова книга от автора на бестселъра “Girl Code – Кара
Коментари Харесай

Време за четене: „Огън момиче“ вдъхновява жените да не чакат нечие позволение за мечтите си

Нова книга от създателя на бестселъра “Girl Code ” Кара Алвил Лейба , към този момент е по книжарниците у нас от издателство AMG Publishing.

„ Огън момиче “ е дълго чаканото продължение на концепцията, че дамите бизнесмени би трябвало да спрат да се съпоставят и вместо това да се доверят на личната си просветеност, с цел да пристъпят самоуверено напред в света.

Защото не се нуждаете от ничие разрешение, с цел да живеете храбро живота на фантазиите си.

Тази книга е за всяка жена с визия, която другите може и да не схващат. За всяка жена, на която ѝ е писнало да съблюдава разпоредбите. За всяка жена, която знае, че ѝ я чака освен това, и е чакала прекомерно дълго някой различен да ѝ даде позволението, което си е мислела, че ѝ е нужно.

„ Вие сте огнено момиче. И сте тук, с цел да осветите света! “ – Кара Алвил Лейба

Още след излизането си през 2015 година книгата “Girl Code ” на Карл Лейба се трансформира в сензация, която надвишава културни и възрастови ограничавания , като демонстрира на дамите, че не е просто значимо да се поддържат с други дами в бизнеса. Необходимо е.

Кара Алвил Лейба е авторка на бестселъри, сертифициран лайф коуч и създател на TheChampagneDiet.com. Бляскавият ѝ модел за самопомощ притегля хиляди дами, които се включват в нейните семинари и търсят персонално препоръките ѝ. Кара е създател на публикации в Glamour, Shape, PopSugar, Cosmopolitan, Marie Claire, MSN.com и The Daily Mail. Участва в телевизионни излъчвания по доста национални и районни малките екрани в Съединени американски щати.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР