НОВА карта разкрива зоните, където можете да бъдете глобен със

...
НОВА карта разкрива зоните, където можете да бъдете глобен със
Коментари Харесай

Карта разкрива райони, където може да бъдете глобен със £100 за паркиране върху тротоар – проверете дали сте засегнати

Народоосвободителна въстаническа армия карта разкрива зоните, където можете да бъдете санкциониран със £100 за паркиране върху тротоар.

Новата възбрана, която влезе в действие от през днешния ден, обгръща цялостен район на Обединеното кралство, само че е хвърлена в безпорядък заради правна неустановеност.

Сега Шотландия стана първата нация в Обединеното кралство, която изцяло забрани дразнещата процедура, давайки на общините пълномощието да постановат санкции от £100 на водачите извършители.

Въпреки че към този момент беше нарушаване да се блокира социална автомагистрала, в този момент всяко паркиране на тротоара е неразрешено, без значение дали се оказва, че пречи.

Преди това единствено Лондон прилагаше сходни ограничения, като всички 32 квартала постановяваха санкции по отношение на тях.

Впоследствие обаче стана ясно, че една трета от локалните управляващи в Шотландия нямат пълномощия за декриминализирано паркиране, което би им разрешило да наложат възбраната.

Съветите, в това число Западните острови, Оркни и Шетландските острови, споделят, че няма да постановат санкции, дока...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР