Нова кампания “До всеки истински играч, стои друг играч “

...
Нова кампания “До всеки истински играч, стои друг играч “
Коментари Харесай

Нова кампания До всеки истински играч, стои друг играч за една от най-успешните бетинг компании в България efbet

Нова акция “До всеки същински състезател, стои различен състезател “ за една от най-успешните бетинг компании в България.

Международният бранд efbet напълно неотдавна означи 30-годишнина. Дори и сега можем да видим наличието на 30% повече бонус, съответстващо с годините професионална процедура на рожденика, а през януари започва огромна акция с едни от най-разпознаваемите лица в България.

Като общоприет спонсор на родното футболно състезание ‚efbet Лига‘ и редица други спортни федерации и имена, предстоящо е операторът да избере български спортисти и звезди. Главни настоящи лица в рекламното видео и цялостната връзка са Николета Лозанова, Ники Михайлов и Валери Божинов, като главен лайт мотиф на реклмата е “До всеки същински състезател, стои различен състезател “

Кампанията, почнала с тийзър, е дело на една от най-успешните креативен организации „ Saatchi & Saatchi”, а последвалите мнения и отзив в интернет пространството (и не само) са доказателство за огромния интерес и качеството на продукцията. Предимно положително, шеговито, а даже и мотивиращо е въздействието, което предизика 40-секундното видео.

Освен имиджовата акция и все по-атрактивните
бонуси и оферти, efbet предлага и тематични игри и оферти. Например този февруари във връзка провеждането на Australian open /8-21 февруари/, както и месецът на любовта, българският букмейкър тематично подарява 28 тенис ракети HEAD – висок клас. Играта се организира във профила на букмейкъра. Логично интервалът на играта съответствува с датите на шампионата, а споменавайки месеца на любовта - несъмнено е помислено и за двата пола, както за мощния, който най-често се асоциира със спортните събития и залагания (за присъединяване за една от 14 мъжки тенис ракети), по този начин и за нежния пол (за присъединяване за една от 14 дамски тенис ракети). Пълните условия на играта може да видите в страницата на efbet , където на 25 февруари ще бъдат оповестени и спечелилите, или.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР