Нова информация, разпространена от Рада Маркова във Facebook, свързана с

...
Нова информация, разпространена от Рада Маркова във Facebook, свързана с
Коментари Харесай

Полицай е причинил верижната катастрофа преди КПП-то при село Лозен?

Нова информация, публикувана от Рада Маркова във Фейсбук, обвързвана с тежката верижна злополука на 2 км преди КПП-то при село Лозен, слага под подозрение казаното от вътрешния министър Младен Маринов.
Според обявата на Маркова - провинен за злополуката е служител на реда, който се е врязал в колите без спирачен път.
В поста си тя написа: " Това не е Милен Цветков. Това е моят наследник, Мартин. На път за работа, тази заран, верижна злополука преди контролно-пропусквателен пункт на изхода на София в посока Пловдив. Полицай грубо размаза няколко коли, първата, която пое удара е на Мартин. Даже не знам на кой Господ да благодаря, че синът ми е с комоцио, няколко натъртвания и огромна нерешителност. Някой да видя това да е отразено в новините, ще забележим и следователите какво ще кажат за сътрудника си, който е летял с висока скорост и се е спрял в колоната без никакъв спирачен път. Благодаря на Чудото на деня! Спрете да се трепете по пътищата, хора! "

Припомняме, че злополуката се случи на 2 км преди КПП-то при село Лозен, което беше основано след Разпети петък. Преди Великденските празници там контролно-пропусквателен пункт нямаше. Тогава влезе и в действие мярката, които Националния действен щаб разгласи посреднощ - да се затвори София, поради многото напускащи столицата за празниците. След празниците колони с коли се заредиха по входовете на столицата и блокадата се обърна - вместо от излизащи, тя беше " построена " от влизащи коли.
Верижната злополука стана рано сутринта. При случая 49 -годишен мъж пострада тежко и бе откаран от Спешната помощ в УМБАЛ " Света Анна " -София АД, където бе приет в болница с гръдна контузия в Клиниката по хирургия на болничното заведение. В случая бяха потрушени 5 автомобила и един тежкотоварен.
Същият ден министърът на вътрешните работи Младен Маринов и министър председателят Бойко Борисов участваха в конференция в Министерски съвет и бяха запитани за случая.
Какво споделиха те:
Катастрофата не е поради КПП-то, разяснява министър председателят Бойко Борисов. При случая е потърпевш един човек, който е откаран в Окръжна болница, заяви вътрешният министър Младен Маринов, представен от БГНЕС.
Вътрешният министър също съобщи, че към момента не е осведомен с детайлностите към случая, само че в следствие до края на деня, нямаше и повече уточнения от Министерство на вътрешните работи за тежкия случай. Въпросът " Защо? " и прикриват ли информация министър Младенов и подопечното му ведомство стои с все по-голяма мощ. Особено след оповестеното от Рада Маркова. Ако то не е правилно би чакаме опровергаване от Министерство на вътрешните работи. Actualno.com зададе въпросите си към силовото ведомство и чака отговор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР