Нова информация идваща от вътрешни източници разкрива какво да очакваме

...
Нова информация идваща от вътрешни източници разкрива какво да очакваме
Коментари Харесай

Нова информация за Huawei P40 Pro

Нова информация идваща от вътрешни източници разкрива какво да чакаме от бъдещия флагман на китайската марка Huawei.

Смартфонът Huawei P40 Pro ще има 6.5-инчов 2K OLED екран вид водопад. Последното значи, че дизайнът на предницата ще прилича Huawei Mate 30 Pro, който впечатли със своя стръмно закривен екран. При него отбраната от строшаване се осигуряваше от върховия Corning Gorilla Glass 6.

Знае се, че 98% от предната част ще бъде заета от екрана, което значи, че надали ще забележим някакъв нотч - селфи камерите ще са или интегрирани в екрана или скрити в корпуса на телефона, като съгласно изтекло изображение на концепцията зад флагмана ще забележим първия вид. Последната информация, засягаща екрана е, че той ще има 120Hz периодичност на освежаване.

Що се отнася до камерата, то главната ще е петорна и с технология от Leica. Главният датчик ще е с 64 мегапиксела и оптична стабилизация (Sony IMX686). Той ще е смесен с 20MP ултра широкоъгълна камера, 12 MP ( Periscope) телеобектив, Макро камера и ToF датчик за дълбочина.

Флагманът би трябвало да може да прави ултра слоу-моушън видеа с 7680 фрагмента в секунда, само че към момента няма ясното по отношение на това. Със сигурност видеата ще са 4К и по-добри от всеки път, поради 7-нанометровият 8-ядрен процесорът Kirin 990.

Huawei P40 Pro ще разполага с новаторска батерия 5500 mAh и ще употребява новоразработено 50W зареждане, което лишава единствено 45 минути до цялостен заряд.

Всъщност, съгласно слуховете, през 2020 година Huawei ще показа първия смарт телефон с графенова технология на батерията. Предполага се, че точно това ще бъде Huawei P40 Pro.

Що се отнася до селфитата, то предната камера ще е двойна, а конфигурацията ѝ ще е като на Nova6 5G - общоприет 32-мегапикселов датчик + 8-мегапикселов широкоъгълен датчик. И двете камери ще могат да вършат 4К видеа.

Операционната система ще бъде Android 10 с фирмената обвивка EMUI10.

Очаква се смарт телефонът да е водоустойчив и да устоя най-малко половин час, потънал на 2 метра дълбочина. Устройството ще се продава в България, като се чака цените му да бъдат много атрактивни.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР