Нова имиграционна политика предложи Доналд Тръмп. Планът е да се

...
Нова имиграционна политика предложи Доналд Тръмп. Планът е да се
Коментари Харесай

САЩ ще дават предимство на квалифицирани имигранти

Нова имиграционна политика предложи Доналд Тръмп. Планът е да се дава преимущество на високообразовани и квалифицирани имигранти. Сегашната система дава преференция на претенденти, които имат родственици в Щатите. Това на процедура значи завършек на известната лотария Зелена карта.

 © БГНЕС
Съединени американски щати към този момент ще търсят млади, добре образовани и говорещи британски език имигранти. Това е концепцията на новата имиграционна политика, която предложи президентът Тръмп.
Доналд Тръмп, президент на Съединени американски щати: Предлагаме имиграционен проект, който слага преди всичко работата, заплатите и сигурността на американските служащи. Нашето предложение е проамериканско, в отбрана на имигранта и служащия.
Годишно в Съединените щати се издават към 1,1 милиона разрешителни за престояване или " зелени карти ", които разрешават на притежателите им да живеят и работят в страната.

66 на 100 от тях се получават от хора, които имат родственици в страната, а 21% се разпределят на случаен принцип. До момента, поради умения визи получават едвам 12% от кандидат-имигрантите. Целта на препоръчаната промяната е тази цифра да стане 57 на 100.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР