NOVA и Webit обединяват усилия в най-мащабното събитие за личностно

...
NOVA и Webit обединяват усилия в най-мащабното събитие за личностно
Коментари Харесай

NOVA и Webit представят неограничени кариерни възможности с Future Forum

NOVA и Webit сплотяват старания в най-мащабното събитие за личностно и професионално развиване - Future Forum. Tази есен водещата медийна компания и основателите на световната екосистема от иноватори, вложители и бизнес водачи ще показват за първи път в София народен кариерен конгрес на международно равнище, с включено ревю за асортимент на фрагменти.

Специално за събитието в България ще дойдат топ водачи от разнообразни точки на света с вдъхновяващи лекции за кариерите на бъдещето. Изявени български и интернационалните бизнес специалисти ще концентрират вниманието върху неограничените благоприятни условия за напредък в профилирани семинари.

„ Нашият блян постоянно е бил да бъдем иноватори на пазара, да ангажираме и сплотяваме хората в значими и вълнуващи събития. Щастливи сме да обявим, че със основателите на Webit успяхме да разраснем дългогодишното ни партньорство в този неповторим и обещаващ план. Вярваме, че Future Forum има силата както да трансформира обособени ориси, по този начин и да добави стойност за развиването на цялото ни общество “, съобщи основният действен шеф на Нова Броудкастинг Груп Красимира Василева Хаджийска.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР