NOVA и Webit обединяват усилия в най-мащабното събитие за личностно

...
NOVA и Webit обединяват усилия в най-мащабното събитие за личностно
Коментари Харесай

NOVA и Webit представят неограничени кариерни възможности с Future Forum


NOVA и Webit сплотяват старания в най-мащабното събитие за личностно и професионално развиване - Future Forum. Tази есен водещата медийна компания NOVA и основателите на световната екосистема от иноватори, вложители и бизнес водачи Webit ще показват за първи път в София народен кариерен конгрес на международно равнище, с включено ревю за асортимент на фрагменти. 

С това начинание NOVA и Webit сплотяват старания в най-мащабното събитие за личностно и професионално развиване -

Специално за събитието в България ще дойдат топ водачи от разнообразни точки на света с вдъхновяващи лекции за кариерите на бъдещето. Изявени български и интернационалните бизнес специалисти ще концентрират вниманието върху неограничените благоприятни условия за напредък в профилирани семинари.

„ Нашият блян постоянно е бил да бъдем иноватори на пазара, да ангажираме и сплотяваме хората в значими и вълнуващи събития. Щастливи сме да обявим, че със основателите на Webit успяхме да разраснем дългогодишното ни партньорство в този неповторим и обещаващ план. Вярваме, че Future Forum има силата както да трансформира обособени ориси, по този начин и да добави стойност за развиването на цялото ни общество “ – съобщи основният действен шеф на Нова Броудкастинг Груп Красимира Василева Хаджийска.

 

„ Никога в човешката история, животът не е бил толкоз динамичен и не е поставял естествения човек пред толкоз доста избори всеки ден. Малцина ще са хората, които няма да сменят няколко пъти в идващите 10 години освен работата си, само че полето на професионалното си развиване. Ние желаеме да подготвим повече хора в България за тази смяна. Партньорството ни с NOVA приказва точно за тази наша обща задача - да достигнем и да бъдем потребни на оптимално необятен кръг от хора в страната, да бъдем до тях и да им помогнем в изборите им за личностно и професионално развиване по най-хубавия метод “ – сподели изпълнителният ръководител на борда на Webit Foundation и бизнесмен доктор Пламен Русев.

Future Forum ще даде опция на всеки стимулиран човек да придобие познания от международни и български специалисти и да открие вълнуващи нови благоприятни условия за кариера, а работодатели от всички промишлености - да се срещнат на място с надарени експерти, подготвени за смяна. Всичко това ще се случи на 23 и 24 октомври в Националния замък на културата.

Повече за огромния кариерен конгрес, програмата и ревюто можете да откриете на!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР