Нова година, ново гадже. Това може да се каже несъмнено

...
Нова година, ново гадже. Това може да се каже несъмнено
Коментари Харесай

Джо Джонас и Сторми Бри засечени заедно в Мексико

Нова година, ново гадже. Това може да се каже безспорно за Джо Джонас, който беше видян да напуща летище в Кабо Сан Лукас, Мексико с модела Сторми Бри.

На фотоси, получени от Page Six, се вижда по какъв начин 34-годишният музикант от Jonas Brothers и Бри, родена Сторми Хенли, идват на частното летище, с цел да изоставен страната. Не е ясно дали двамата са си тръгнали със същия полет.

Джонас е облечен повърхностно, като носи алена бейзболна шапка, черно горнище качулка и чифт слънчеви очила. Бившата мис Тенеси Тийн Съединени американски щати, която е на 33 година също е облечена с черна риза с дълги ръкави, като е забелязана да носи малка раница, до момента в който върви паралелно с артиста на " Cake By the Ocean ".

Три дни преди този момент Джо и братята му - Кевин Джонас и Ник Джонас, участваха в частно шоу в локален хотел в Кабо за новогодишната нощ.

Появата на музиканта с модела идва по време на продължаващия му бракоразвод с Търнър, за която се ожени през 2019 година Джо подаде молба за бракоразвод от 27-годишната звезда от " Игра на тронове " през септември след четири години брак. По това време бащата на две деца твърдеше в правосъдните документи, че бракът им е " окончателно разрушен ".

Що се отнася до Сторми Брий, тя притегли вниманието на обществеността през 2009 година, когато завоюва конкурс за хубост за Мис Тийн Тенеси Съединени американски щати, а впоследствие и Мис Тийн Съединени американски щати.

След като завоюва двата състезанието за хубост и даже взе участие в Мис Вселена, младото момиче се хареса на някои дизайнери и си проправи път като модел.

Освен това през 2012 година тя се причисли към музикална група Ugly. Въпреки че групата не продължи дълго, тя получи опцията да подпише с Chris Brown Recordings, където писа текстове и режисира няколко песни. 

Сторми Брий е и актриса. Тя взе участие в Brooklyn Nine-Nine и 2307: Winter " s Dream. Що се отнася до персоналния ѝ живот. Сторми имаше връзка с Лъки Блу Смит, който прочут модел и художник. Те имат щерка, която се роди през 2017 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР