Нова година, нова кола – това вероятно е гласяло късметчето

...
Нова година, нова кола – това вероятно е гласяло късметчето
Коментари Харесай

Нова година, нова кола! Гринго дари Софка, а тя я сефтоса със селфи

Нова година, нова кола – това евентуално е гласяло късметчето от баницата на ромската перла Софи Маринова, която по случай настъпването на 2022-а получи точно автомобил от брачна половинка си Гринго.

Макар двамата да се бяха разделили за малко, в този момент те още веднъж се радват на взаимната си обич, а с цел да „ изглади “ още повече връзките посред им, половинката на Маринова очевидно е сметнал, че би трябвало да е и великодушен с подаръците си.

За новата си облага се похвали самата изпълнителка с няколко фрагмента в обществените мрежи, от които се вижда, че автомобилът е с черен цвят и с десен волан.

" Благодаря доста, обич моя ", написа Софка под обявата в Instagram.

Някои от почитателите й обаче реагираха сериозно на фотосите.

" Хубава кола ти е купил с твоите пари, но да беше с ляв волан... " и " Няма ли пари за ляв волан? ", питат коментиращите.

Припомняме, че въпреки мнозина от почитателите на поп фолк певицата да показаха изненадата си от обстоятелството, че Маринова се събра със брачна половинка си, в скорошно изявление за " Монитор " тя съобщи, че двамата са щастливи.

" Няма идеална обич на никое място, само че постоянно единият отстъпва. Не ми е прелестно, когато се изписват погрешни информации по нашия адрес – много уеб сайтове пуснаха погрешни неща. Щастливи сме дружно ", настоя тя.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР