Нова година - нов късмет, гласи старата поговорка. Нова година

...
Нова година - нов късмет, гласи старата поговорка. Нова година
Коментари Харесай

50-те най-добри места за работа през 2018 г., според служителите - II част

" Нова година - нов шанс ", гласи остарялата сентенция. Нова година е освен мотив за празнуване, само че и за равносметка. Новата година може да ви даде тласък да извършите крачка към дълго отлагана смяна. 

В тази връзка редакторите на Busienss Insider оферират на вниманието на своите читатели резултатите от годишното изследване на сайта Glassdoor, предлагащ отзиви за различни компании. На базата на събраните отзиви за възнаграждение, обществени придобивки, фирмена просвета и работна среда, уеб сайтът обобщава 100-те най-хубави места за работа. Business Insider показват първите 50 от тях. 

Вече ви показахме първата част от листата, а в този момент вижте, кои са фирмите, които са на върха в тази ранглиста:

25. Fast Enterprises  е компания за разработка и инсталиране на програмен продукт за държавни организации.

" Тази компания в действителност прави доста, с цел да сътвори страхотна атмосфера на работа. От събитията в екип до разнообразни празници, FAST основава елементарно построяването на химия сред сътрудниците. "

24. NVIDIA  е софтуерна компания, която проектира графични процесори за игралния пазар.

" Работата в Nvidia е занимателна! Работната среда е страхотна, сътрудниците са доста потребни и извънредно умни, всичко тук се случва със скоростта на светлината. "

23. Southwest Airlines - огромна американска нискотарифна самолетна компания.

" Компания със сърце, страхотна работна среда, занимателни екипи, водачи, които се грижат за развиването на чиновниците, отлични изгоди и наслаждение да се работи всеки ден за компанията! "

22. DocuSign  прави технология за електронни подписи.

" Всеки, който срещнеш в DocuSign е общителен, деликатен и като цяло благополучен, което прави удоволствието да вървиш на работа всеки ден. "

21. LinkedIn  е социална мрежа за бизнес експерти.

" Големи придобивки като безвъзмездна храна (безплатен кафе-бар, сок бар, сладоледен бар... мога да продължа), мощна сила в компанията. Добра мотивираност от възприятието за това, по какъв начин посредством продукта оказваш въздействие в живота на хората, целящи да завоюват от поминъка си или да го трансферират на следващо ниво.) Чувствам се горделив да работя тук. "

20. HEB  е търговец на дребно за храна, който оперира над 340 магазина в редица формати, в това число супермаркети и гурме пазари.

" Весела фирмена просвета, употребяват се най-новите технологии, водачите и компанията ценят всеки човек. Вие сте име, а не число. "
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР