Нова функция осигурява по-точна и ефективна GPS навигацияСмарт гривната Fitbit

...
Нова функция осигурява по-точна и ефективна GPS навигацияСмарт гривната Fitbit
Коментари Харесай

Fitbit Charge 4 става по-умен с ъпдейт на софтуера

Нова функционалност обезпечава по-точна и ефикасна GPS навигация

Смарт гривната Fitbit Charge 4 получи значима актуализация на GPS функционалността
(снимка: Fitbit)

Fitbit пусна актуализация за фитнес тракера Charge 4, която прибавя някои мощно очаквани  функционалности . Фърмуерът версия 1.96.29 е сериозен напредък за носимото устройство, излязло на пазара единствено преди няколко месеца.

Основният акцент в актуализацията е функционалността Dynamic GPS , призвана да направи навигацията още по-точна и ефикасна във връзка с силата. Тя употребява GPS датчика на смарт телефона, с който е сдвоен Charge 4. С други думи, смарт телефонът вместо гривната ще следи маршрута, темпото на напредване и други параметри, свързани с GPS.

Ако умният телефон не е наоколо, тогава Charge 4 автоматизирано задейства личния си GPS датчик, доставяйки същите данни на потребителя. Предвидени са и настройки за настройване на метода, по който Dynamic GPS работи на Charge 4.

Друга оригиналност е Smart Wake – функционалност на приложението Alarms, което следи настроените аларми и етапите на съня, с цел да разсъни потребителя тъкмо в точния момент. Функцията дефинира верния миг за пробуждане, когато човек е отпочинал, употребявайки комплициран логаритъм за задействане на алармата.

Прецизният надзор на съня е още едно усъвършенстване на Fitbit Charge 4
(снимка: Fitbit)

Още една забавна функционалност, която идва с актуализацията на фитнес гривната, е Screen Time Out . Тази нова характерност дефинира какъв брой време да бъде включен дисплеят на носимото устройство.

Актуализирането на Charge 4 до най-новата версия на фърмуера е допустимо посредством приложението за Fitbit на смарт телефона, с който е обвързван фитнес тракерът.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР