Нова функция на Insagram ще разкрие комерсиални възможности за творците(снимка:

...
Нова функция на Insagram ще разкрие комерсиални възможности за творците(снимка:
Коментари Харесай

Instagram ще помага на творците да си намират спонсори


Нова функционалност на Insagram ще разкрие комерсиални благоприятни условия за създателите
(снимка: CC0 Public Domain)

Социалната мрежа Instagram тества нов набор от принадлежности, с които се надява да улесни основателите на наличие да намират спонсори по-лесно и надлежно да печелят пари посредством цифровата услуга. Приложението към този момент тества „ партньорски магазини ” – функционалност, която за първи път бе показана още през юни – както и специфична пощенска кутия за „ партньорства ”.

Партньорските магазини са уголемение на съществуващите функционалности за извършване на покупки на Фейсбук, които към този момент са необятно налични. Но най-новата версия разрешава на основателите на наличие да се свързват с артикули, които към този момент са част от техните партньорски съглашения, заяви.

Създателите ще печелят комисионни, когато техните почитатели си купуват артикули от тези магазини (въпреки че точните параметри на тези договорености не са разказани подробно). Компанията споделя, че към този момент функционалността за извършване на покупки ще бъде налична единствено за създатели, които са част от партньорската стратегия.
още по тематиката
Наред с това Instagram тества и нови функционалности за, които би трябвало да създадат по-лесно за марките да се свързват със основателите на наличие – за спонсорство. Ще има специфична секция „ партньорства ” единствено за известия от марки, както и „ предпочитано разположение ” за тях.

Това не е всичко. Приложението работи и върху изработката на принадлежности за срещане на марки и създатели, които търсят спонсорство. С инструментите основателите на наличие могат да разпознават марките, от които се интересуват за работа, непосредствено през приложението.

Обратното също важи – марките ще могат да преглеждат оферти за основатели на, които дават отговор на техните потребности въз основа на фактори като възраст, пол и брой почитатели.

Инструментите към момента са в ранен стадий на създаване. Засега в тестванията вземат участие единствено шепа компании и основатели на наличие. Но Instagram към този момент алармира, че тези функционалности могат да се разширят доста.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР