Нова европейска стрийминг платформа SkyShowtime ще се появи в страните

...
Нова европейска стрийминг платформа SkyShowtime ще се появи в страните
Коментари Харесай

След HBO Max и Netflix, още една голяма стрийминг платформа навлиза в Европа

Нова европейска стрийминг платформа SkyShowtime ще се появи в страните от Северна Европа на 20-ти септември. След това услугата ще започва в Нидерландия, Иберия, страните в Централна и Източна Европа. Ще са налични извънредни прожекции на холивудски филми, както и нови сериали от най-хубавите студия по света.

Съвместно начинание на компанията-майка на NBCUniversal и Sky Comcast и Paramount Globaal, SkyShowtime започва в Дания, Финландия, Норвегия и Швеция на 20-ти септември. SkyShowtime ще продължи експанзията си в Испания, Португалия, Андора, Централна и Източна Европа (ЦИЕ) през идващите месеци и през първото тримесечие на 2023 година Точните дати, както и цените на услугата на тези пазари, ще бъдат оповестени през идващите месеци.

SkyShowtime събира на едно място необятна селекция от международни сериали и филми. Платформата ще предложи телевизионни министър председатели на театрални филми от Paramount Pictures и Universal Pictures, двете най-стари продукционни къщи на Холивуд, които дружно съставляват близо 50% от холивудския бокс офис.

Услугата ще бъде налична през приложението на SkyShowtime в Apple iOS, tvOS, за устройства с Android, както и на уебстраницата:www.skyshowtime.com. Месечният абонамент за SkyShowtime коства 6,99 евро във Финландия, 79 шведски крони в Швеция, 79 норвежки крони в Норвегия и 69 датски крони в Дания.

SkyShowtime е основана особено за Европа и е отдадена на пазарите там. Веднъж стартирана в над 20 страни, приложенията и наличието на SkyShowtime ще бъдат налични на 18 разнообразни езика.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР