NOVA е официалният медиен партньор на новия проект на Стефан

...
NOVA е официалният медиен партньор на новия проект на Стефан
Коментари Харесай

Водещите на „Здравей, България“ влизат „В кръг“ на Стефан Командарев

NOVA е формалният медиен сътрудник на новия план на Стефан Командарев „ В кръг “ . Това е следващият български филм, зад който медийната група застава, като част от тактиката си за поддръжка на качествени родни продукции и развиване на филмовата промишленост в страната.

„ Радваме се, че работим по новия български филм на Командарев дружно с потвърден екип от експерти, които стоят и зад последния му филм, селектиран в Кан. Вярваме, че това е един от плановете, които ще се борят за награди на интернационалните фестивали и ще пълнят кино салоните “, споделя Апостол Пенчев, основен шеф " Съдържание " на Нова Броудкастинг Груп.
 Аделина Радева и Виктор Николаев NOVA
Във кино лентата ще се включат и две от основните лица на NOVA - водещите на „ Аделина Радева и Виктор Николаев. Двамата ще играят себе си и ще оповестят вест, която ще се окаже основна за героя на Асен Блатечки .

„ Благодарим на NOVA, че застана до нас и ни подаде ръка във значим за нас миг. За финансирането в киното споделят, че най-трудните пари са първите, само че и с медийните сътрудници се оказва по този начин “, споделя Стефан Командарев.-->
 Аделина Радева и Виктор Николаев NOVA
„ В кръг “ е вторият филм от плануваната трилогия след реализацията на „ Посоки “ . Заглавието ще опише историите на три двойки патрулиращи служители на реда в нощна София. По образеца на първия филм и този също е сниман в един кадър за по-голямо влияние и достоверност. В лентата ще забележим Ирини Жамбонас, Павел Попандов, Асен Блатечки, Иван Бърнев, Васил Василев – Зуека, Стефан Денолюбов, Стоян Дойчев, Герасим Георгиев – Геро, Николай Урумов, Анастасия Ингилизова, Ованес Торосян и други Режисьор е Стефан Командарев, оператор Веселин Христов, сценаристи Симеон Венциславов и Стефан Командарев, продуценти Стефан Командарев и Катя Тричкова за „ Арго Филм “. Снимачният развой ще продължи до месец март 2019 година с спирания.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР