NOVA е категоричният лидер в началото на пролетния телевизионен сезон,

...
NOVA е категоричният лидер в началото на пролетния телевизионен сезон,
Коментари Харесай

Рекорден брой зрители на старта на новия сезон на „Като две капки вода“

NOVA е безапелационният водач при започване на пролетния ефирен сезон, което бе обещано с емблематичното шоу за фалшификати „ Като две капки вода “. Форматът притегли 44,2% от дейните фенове (18-49 г.), гледали телевизия по това време, което е с над два пъти повече от каузи на главния съперник по същото време.
 дял фенове NOVA
Гарантираното тричасово развлечение способства за още по-голямо преимущество на NOVA пред bTV измежду дейното градско население (18-49 г.) и измежду по-младите фенове на възраст 18-34 години. Близо половината от всяка от тези аудитории пред тв приемниците са избрали компанията на осемте подготвени за непредвидени провокации звезди, до момента в който делът на bTV по същото време измежду тези аудиторни групи е над 2,7 пъти по-нисък.

Звездният и разнороден кастинг и обичаните водещи на „ Като две капки вода “ накараха над 2,5 млн. фенове в България да станат най-малко за малко част от обичаното шоу за преобразявания в България, което е най-високото достижение на старта на формата от 2014 година насам.
 дял фенове NOVA-->
На уеб страницата и в стартът на „ Като две капки вода “ има над 118 хиляди видеогледания онлайн, до момента в който началото на шести сезон през 2018 година е постигнало малко над 70 хиляди видео гледания онлайн.
 ТИТА като Кристина Агилера NOVA
Не пропускайте идващия епизод на „ Като две капки вода “ в понеделник от 20:00ч. по NOVA .

Следете страницата на предаването, и уеб страницата за настоящи вести. За повече видео материали следете ”, а задачите епизоди на предаването гледайте в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР