Нова дружба се е зародила на родния звезден небосклон. Оказва

...
Нова дружба се е зародила на родния звезден небосклон. Оказва
Коментари Харесай

 Любо Нейков пристана на Корнелия Нинова !Комикът влиза в редиците на БСП? 



Нова дружба се е зародила на родния звезден хоризонт. Оказва се, че Любо Нейков намерено симпатизира на шефката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Че двамата поддържат скрито другарство, стана ясно преди дни, когато комикът получил персонална покана от социалистката да участва на банкет, даден от нея в столично арт кафене по случай 24 май. Нейков откликнал на поканата и бил единствената тв звезда на събитието, което събрало интелектуалци от всевъзможни области,пише Ретро бг

Появата на артиста на проведения от лидерката на Столетницата банкет подбудил и подозрения в редиците на социалистите дали Нейков няма да се причисли публично към Българска социалистическа партия. В последните дни партийните им описи се уголемяват и към тях се вливат все по-ексцентрични персони, измежду които и моделът от нигерийски генезис Дейв Майл. Досега Любо не е заявявал намерено партийните си пристрастия, нито желанията си да се занимава съществено с политика. След неуспеха на следващия му тв план обаче доста е допустимо комикът да реши да смени коренно курса и да се впусне в напълно ново начинание.

Актьорът още преживявал позора от ниския рейтинг на предаването „ Дъ Шоуто “ в ефира на Би Ти Ви, което устоя на екран по-малко от месец след шумно рекламирана премиера. После бе краткотрайно свалено, а от медията публично оповестиха, че на мястото на комедийното шоу ще се излъчват късните вести до края на летния сезон, макар че желанията им били тогава да върви точно предаването на Нейков. Комикът въпреки всичко измолил за втори късмет и шоуто му беше преместено да се излъчва в петък вечер преди новините.

Тази вест още веднъж предизвика отрицателни реакции у феновете. Любо, сътрудниците му Христо Гърбов и Тончо Токмакчиев, които се пробваха да разсмеят публиката със остарели и до болежка познати скечове, бяха нахулени и подканени от аудиторията непринудено да изоставен тв ефира. Нападките по никакъв начин не се харесали на Нейков, само че повече се тормозил, че е допустимо след следващия неуспех от Би Ти Ви да не му се доверят още веднъж за предстоящ план. Актьорът обаче надали ще закъса финансово, даже и да го прокудят от малкия екран, защото от дълго време е вложил в скъпи парцели в центъра на столицата, които отдава чартърен и има солидни и сигурни месечни приходи.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР