Нова дрога с кодово име Амнезия“ залива пазара и е

...
Нова дрога с кодово име Амнезия“ залива пазара и е
Коментари Харесай

Нова дрога с кодово име Амнезия залива пазара

Нова дрога с кодово име " Амнезия “ залива пазара и е цялостен шлагер сега. Тревата, която е обработена с химически субстанции още до момента в който пораства, се продава за 50 лева на грам. Също толкоз пари се пласира и другият мидел – хейс. Това разкриха криминалисти от бранш " Наркотици “ в Столична дирекция на вътрешните работи, написа " Телеграф “.

По думите им от един грам " Амнезия “ или хейс могат да излязат две или три цигари. Разликата с елементарната трева е, че силата на новата дрога е доста по-голяма и държи в замайване индивида доста по-дълго време.

" Амнезия “ се продавала по същата скица като марихуаната. В найлонови пликчета вид спейсбек, които се слепват в горния край. Хората, които я купуват, варирали от 14 до към 40-45 години, засекли проверяващите. Характерно при нея е, че наличието на дейното вещество тетрахидроканабинол е по-високо. В превод това значи, че опиатът става по-силен и държи " клиента “ часове по-дълго замаян. Причина за увеличеното вещество са химикалите, с които се обработва растението по време на растежа му.

" Има сортове, които след обработка с разнообразни субстанции за 35 дни са пораснали и подготвени да се пускат на пазара, обясниха ченгетата.

Най-новият амфетамин, който се пласира на пазара сега, пък е така наречен " Кристал ". Името му идвало от обстоятелството, че е тъкмо копие на планинските камъни или на хималайската сол и елементарно може да се обърка на външен тип.

" Една разфасовка може да се пласира на цена от 10 до 30 лева В взаимозависимост от грамовете. Приема се, като се изпива “, обясниха ченгетата. Дилърите го предложили в разнообразни цветове, кой от кой по-екзотични – зелени, розови, лилави, преливащи. Тежестта на една перла кристал е към 10 гр.

Криминалисти са оформили и профила на дилъра, който пласира най-модерната синтетична дрога. Това е възпитаник с компютър, добър британски и 100 лева в джоба. В момента имало няколко хитови уеб страницата, които малко по малко демонстрират по какъв начин да се надгради опиатът, с цел да стане повече грамове и по-силен. Нужно било единствено човек да знае добре британски. Най-актуалният е маджарски. От него се поръчвали да вземем за пример по 4-10 г субстанция, от която младежът успявал да изкара до 30 грама дизайнерска дрога. Пратката идвала по пощата под формата на писмо или картичка. " В еврозоната колетните колета от Чехия и Унгария не се ревизират чак толкоз задълбочено.

Рентген също би хванал мъчно малко прикрепено пликче с прахуляк от 5-10 грама “, разясняват антимафиоти. По думите им дневно у нас идват сред 5 и 8 тона колетни колета и нямало по какъв начин физически да се отваря всяко писмо за инспекция.

Спецченгетата описаха още, че дилърите по питейните заведения и нощни заведения сега ходели с живи преносими хранилища, където криели дозите. Това са хора, които са в непрекъсната непосредственост до пласьора и при подаден знак подават пликчето за клиента. Целта била, в случай че нахлуе полицията, да не могат да пипнат продавача с огромно количество.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР