Нова детска площадка радва малчуганите в „Северен“.Тя се намира на

...
Нова детска площадка радва малчуганите в „Северен“.Тя се намира на
Коментари Харесай

Нова междублокова градина очаква жителите в „Северен“


Нова детска площадка радва малчуганите в „ Северен “.Тя се намира на бул. „ Васил Априлов “ 146 и разполага с: комбинирано детско оборудване, двойна люлка, къща за игра, люлка везна, стена за катерене и клатушка.Направена е с ударопоглъщаща настилка в два цвята-червено и зелено.

„ За децата, техните родители, баби и дядовци изградихме напълно нова междублокова градина. Новата детска площадка, която се намира на бул. “Васил Априлов” 146 в регион „ Северен “, разполага с повече уреди, чисто нови пейки и ново LED осветяване. Паралелно с детската площадка бе инсталирано и комбинирано фитнес оборудване навън, което да се употребява от феновете на спорта “, сподели кметът на „ Северен “ Стоян Алексиев.

Направени са нови тротоарни алеи за преминаващите.

Извършено бе и обезщетително залесяване с пирамидални дъбове от чиновници на районната администрация и представители на Оперативна програма „ Градини и паркове “, като задачата е реализиране на по-чист въздух и грижа за околната среда.

По предпочитание на живеещите в региона ще бъдат инсталирани беседка и две футболни порти в игрището, находящо се зад детската площадка.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР