Нова Броудкастинг Груп сключва ново стратегическо партньорство за продажба на

...
Нова Броудкастинг Груп сключва ново стратегическо партньорство за продажба на
Коментари Харесай

Нова Броудкастинг Груп поема рекламните продажби за България на Nickelodeon и Nick Jr.

Нова Броудкастинг Груп подписва ново стратегическо партньорство за продажба на рекламно време за България за два телевизионни канала от портфолиото на Viacom International Media Networks, част от Viacom Inc. Считано от 1 януари 2018 година, водещата медийна и софтуерна компания у нас е търговски представител на българския пазар за малките екрани Nickelodeon и Nick Jr. Новината за новото съдействие идва броени дни, откакто Нова Броудкастинг Груп разгласи, че от 1 ноември 2017 година дава отговор за рекламните продажби за България на трите малките екрани Travel Channel, Fine Living и Food Network, част от американската компания Scripps Networks Interactive.

Viacom International Media Networks (VIMN) сплотява доста от най-хубавите световни мултимедийни развлекателни марки. Като част от тяхното портфолио Nickelodeon и Nick Jr. са малките екрани №1 измежду децата в целия свят. Nickelodeon предлага качествени анимационни филми, сериали и излъчвания онлайн, изпълнени с комизъм, игри и ентусиазъм. Nick Jr. е " мъдро място за игри " – каналът дава неповторима композиция от мъдро и занимателно наличие, което разрешава на децата да учат, до момента в който играят. Благодарение на партньорството с VIMN, Нова Броудкастинг Груп ще дава отговор за рекламните продажби на седем интернационалните групи и 21 малките екрани, което дава опция на рекламодателите в България да доближават до още по-богато и разнообразно наличие.

" Партньорството с VIMN е сполучлива стъпка в дълготрайната тактика на Нова Броудкастинг Груп да обогатява порфтфолиото от телевизионни канали, чиито рекламни продажби ръководи. Присъединяването на малките екрани Nickelodeon и Nick Jr. към нашето семейство е доказателство за доверието на нашите сътрудници да ги представляваме на рекламния пазар в България ", съобщи Красимира Василева, шеф Продажби в Нова Броудкастинг Груп.
" Nickelodeon – водеща детска развлекателна марка в световен мащаб и в Централна и Източна Европа, се трансформира в един от най-популярните детски канали в България през последните години. Вълнуваме се от съдействието с Нова Броудкастинг Груп като одобрен, умел локален сътрудник в продажбата на реклама. Разчитаме дружно още повече да развием този необикновен бранд и да реализираме оптималния му капацитет в страната. Виждаме огромен капацитет на този пазар, по тази причина взехме решение да стартираме и Nick Jr. България при започване на идната година, с цел да предложим на клиентите многообразие от благоприятни условия като ексцентрична реклама и събития – в допълнение към рекламните клипове ", сподели Дариуш Янчевски , вицепрезидент на Viacom International Media Networks за региона на Централна и Източна Европа и Израел, виновен за стратегическите действия на компанията.

За Нова Броудкастинг Груп

Нова Броудкастинг Груп, част от шведската медийна група Modern Times Group, е водещата медийна и софтуерна компания в България. В портфолиото на групата влизат телевизионните канали NOVA, KINO NOVA, DIEMA, DIEMA FAMILY, NOVA SPORT, платените спортни канали от пакета DIEMA EXTRA – DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2, TRACE SPORT STARS, както и сп. EVA. Част от компанията е цифровата медийна и софтуерна компания Нетинфо, която посредством своите уеб страници и мултимедийни платформи доближава до над 80% от интернет потребителите в България. Към момента Нова Броудкастинг Груп ръководи рекламните продажби на седем интернационалните медийни групи и 21 телевизионни канала, измежду които: FOX Networks Group Channels (FOX, Fox Crime, Fox Life, 24Kitchen и National Geographic Channel), Discovery Networks (Discovery Channel, TLC и ID Xtra), Disney Channel, AXN, CITY TV, Scripps Networks Interactive (Travel Channel, Fine Living и Food Network). От 1 януари 2018 година Нова Броудкастинг Груп ще дава отговор за рекламните продажби също на Nickelodeon и Nick Jr. от портфолиото на Viacom International Media Networks.

За Viacom International Media Networks

Viacom International Media Networks (VIMN), част от Viacom Inc., предлага завладяващо наличие по малкия екран, в киното, на онлайн и мобилни платформи в близо 170 страни и регионa. Марките на Vaicom се гледат в 700 милиона семейства по света на 37 езика посредством 200 локално програмирани и ръководени ТВ канали.
VIMN CEE & Israel дистрибутира, продуцира и лицензира наличие от международна класа по малкия екран и посредством цифровите медии в 15 страни в Централна и Източна Европа и Израел. Компанията ръководи един от водещите интернационалните телевизионни портфейли, състоящ се от няколко марки, които са пазарни водачи в категориите си. Сред тези марки са водещата комедийна телевизия Comedy Central, най-популярният детски канал Nickelodeon, MTV с новаторския си метод към изобретателни реклами, ориентирани към поколението Y, както и обичаният на кино почитателите Paramount Channel.

За Nickelodeon

Nickelodeon е водещата развлекателна телевизия за деца по целия свят. Тя предлага най-хубавата анимация, сериали и излъчвания онлайн, изпълнени с комизъм, игри и ентусиазъм. Харесва се еднообразно както на момчетата, по този начин и на девойките, изключително на тинейджърите, и в множеството случаи дружно с децата гледат и техните родители. Предаванията на малкия екран карат децата да се забавляват, да се смеят и да учат за света, в който живеят. Програмата ѝ се обогатява непрестанно с обичани анимационни супермарки като Teenage Mutant Ninja Turtles, SpongeBob Squarepants, Kung Fu Panda; изобретателно и вдъхновяващо предучилищно наличие като Dora the Explorer, Game Shakers and Henry Danger; както и излъчвания с музикален акцент и отдадени на всекидневието на фамилията, като да вземем за пример Thundermans, School of Rock, Nicky, Ricky, Dicky and Dawn.
Дистрибуция в България: 1 011 446 семейства

За Nick Jr.

Nick Jr. е " мъдро място за игри " – телевизия за деца в предучилищна възраст, която дава композиция от мъдро и занимателно наличие в сигурна и нежна среда с интерактивни, музикални и просветителни излъчвания. Тази среда, която децата обичат и на която родителите се доверяват, разрешава на малчуганите да откриват нови неща всеки ден. Nick Jr. дава на децата и на родителите това, което желаят – просветително и занимателно наличие и страхотни истории и герои, които разрешават на децата да учат, до момента в който играят. Сред известните заглавия в програмата са Dora the Explorer, Team Umizoomi, Bubble Guppies, Paw Patrol.
Дистрибуция в България: 544 248 домакинства
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР