Нова Броудкастинг Груп (НБГ) и Българската национална телевизия ще излъчат

...
Нова Броудкастинг Груп (НБГ) и Българската национална телевизия ще излъчат
Коментари Харесай

Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия обявиха партньорство за Евро 2024

Нова Броудкастинг Груп (НБГ) и Българската национална телевизия ще излъчат взаимно Евро 2024 в продължение на дългогодишното си сполучливо партньорство. След като закупи изключителните телевизионни права за влиятелния футболен шампионат, водещата медийна и софтуерна компания НБГ ще даде опция на българските фенове да проследят надпреварата с присъединяване на най-хубавите национални тимове в Европа, в партньорство с Българска национална телевизия. Европейското състезание по футбол ще се организира в Германия от 14 юни до 14 юли 2024 година.

Всички мачове от шампионата ще бъдат разпределени поравно сред Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия. По традиция, те по едно и също време ще излъчат откриващия дуел, който ще се организира на 14 юни 2024 година на стадион " Алианц Арена " в Мюнхен, финала на " Олимпиащадион " в Берлин на 14 юли 2024 година, както и един дуел от груповата фаза. Така всеки от сътрудниците ще предложи на феновете лъчение онлайн на 27 мача от вълнуващия шампионат.

" След взаимното осъществяване на едно Световно и две Европейски шампионати по футбол, тази година в партньорство с Българска национална телевизия още веднъж ще дадем опция на феновете на футбола в България да се насладят на едно от най-гледаните спортни събития в света. Горди сме, че Нова Броудкастинг Груп се наложи като дома на огромния спорт с първокласно и разнообразно спортно наличие. Искаме да осигурим на нашите фенове качествено преживяване и ще използваме целия капацитет, който имаме като медийна група, с цел да го реализираме ", съобщи основният изпълнителен шеф на Нова Броудкастинг Груп Стефана Здравкова.

" За Българска национална телевизия е значимо да дава на феновете опцията да гледат най-големите футболни шампионати в ефира на публичната телевизия. Това е традиция, която продължава към този момент от съвсем 60 години. Надявам се и през идната година футболната публика да бъде задоволена от продукта, който ще предложим. Трайното ни партньорство с Нова Броудкастинг Груп от няколко години дава опция на феновете на най-великата игра да изживеят един месец, изпълнен с доста страсти дружно с най-големите тимове в Европа ", сподели генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков.

Държавите, които към този момент си осигуриха място наЕвро, са Албания, Австрия, Белгия, Хърватия, Чехия, Дания, Англия, Франция, Германия (домакин), Унгария, Италия, Нидерландия, Португалия, Румъния, Шотландия, Сърбия, Словакия, Словения, Испания, Швейцария и Турция. За останалите три места ще спорят 12 национални тима, които ще изиграят плейофи за класиране през март 2024 година. Полуфиналните срещи ще се проведат на 21 март 2024 година, а финалите - на 26 март 2024 година и всички те ще бъдат излъчени в каналите на DIEMA XTRA.

Жребият за груповата фаза на шампионата ще бъде теглен в Хамбург Германия на 2 декември, 2023 година от 19:00 часа и ще бъде излъчен онлайн в ефира на спортния канал DIEMA SPORT 3, част от премиум пакета DIEMA XTRA. Студийната стратегия стартира четвърт час преди началото на церемонията и ще продължи чак до 20:30 ч. Спортните почитатели ще могат да проследят жребия и диалозите в студиото и онлайн в приложението PLAY DIEMA XTRA.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР