Нова Броудкастинг Груп е придобила правата за излъчване на украинския

...
Нова Броудкастинг Груп е придобила правата за излъчване на украинския
Коментари Харесай

NOVA ще излъчи сериала Слуга на народа, който направи Зеленски президент

Нова Броудкастинг Груп е придобила правата за лъчение на украинския сериал  " Слуга на народа " и едноименния филм към него. Двете продукции бяха основни точки в президентската акция на Володимир Зеленски, който играе главната роля.

Поредицата, която съдържа три сезона, ще се появи по екраните в България от 18 април и ще може да бъде проследена всяка делнична вечер в 23:30, оповестяват от NOVA.

Както е известно, украинският държавен глава е някогашен артист и продуцент. В " Слуга на народа " той се превъплъщава в преподавател по история, който се бунтува против мизерията в страната си и ненадейно получава сериозна поддържа, която го води до президентския пост. Комедийният сериал наблюдава конфликта на почтен и непретенциозен човек с институционалната корупция и " тъмните сили на властта ". 

Заснемането се организира от 2015 до 2019 година, когато Зеленски основава партия с името на поредицата и взема решение да се яви на президентските избори. Макар да няма политически опит, на 22 април печели балотажа със 73.2% от подадените гласове. 
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР