Нова Броудкастинг Груп бе отличена за Устойчиво развитие и иновации

...
Нова Броудкастинг Груп бе отличена за Устойчиво развитие и иновации
Коментари Харесай

Нова Броудкастинг Груп с отличие „Компания на годината ”

Нова Броудкастинг Груп бе отличена за " Устойчиво развиване и нововъведения " в категория " Медии " на годишните награди " Компания на годината " . За трета поредна година медийната група печели влиятелната премия на церемонията, проведена от сп. Bulgaria Business Review, сп. Business Lady и Business Lady Club.
 премия NOVA
" Изключително скъпа и скъпа за нас премия, тъй като е самопризнание за смелостта, за отговорността и за вдъхновението, с което всички чиновници на Нова Броудкастинг Груп работят ",.

Организаторите на събитието дефинират Нова Броудкастинг Груп като модернист, който развива българския медиен и софтуерен пазар, като вкарва нови за страната формати и платформи. Подкрепата на българските филми и сериали се трансформира в запазена марка на NOVA, а инвестицията в авторски уеб продукции и видео планове продължава със мощни темпове. NOVA предлага на своите фенове мощни и самостоятелни вести и качествена журналистика. Зад посланието “Довери се на опита ” стоят едни от най-утвърдените и потвърдили се през годините публицисти с задачата да осведомят обективно и правдиво обществото.

Вече пета поредна година премиите „ КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА ” отличават най-хубавите компании в другите промишлености, като дават публичност на достиженията им и концентрират публичното внимание върху новаторските и сполучливи модели на ръководство.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР