Нова боксова вражда се заформи между двама от най-атрактивните български

...
Нова боксова вражда се заформи между двама от най-атрактивните български
Коментари Харесай

Светкавицата скочи на Казака: Ще те гримирам като певица!

Нова боксова омраза се заформи сред двама от най-атрактивните български професионални боксьори Илиан Марков - Светкавицата и Рейхан Тодоров - Казака. Тяхната злост тлее от много време, само че избухна ден след галавечерта в Горна Оряховица, която се организира на площада в града през предходната седмица.
Светкавицата атакува своя зложелател с брутална обява във фейсбук. " Рейхан Тодоров, ейййй страхливец, за какво се криеш като мишка в изгнила дупка. Пишеш ми на персонално и незабавно ме блокираш. Не знам по какъв начин ще се изправиш против мен в кръга, откакто те е боязън да прочетеш това, което ще ти върна на твоя въпрос. Само моето наличие те карат да ти треперят женските краченца! Ако се имаш за огромната работа, би трябвало първо мен да ме победиш. Но надали! Ще те нагримирам като всички певици. Ще бъдеш с по два тона фондьотен ", написа Илиан Марков (3 победи, 3 загуби и 2 равни). Светкавицата направи още една обява във Facebook. Той пусна фотография с всички боксьори, които участваха на първата галавечер Боксов конфликт в Горна Оряховица. На нея той е изтрил главата на Казака.
Непобеденият Тодоров към този момент резервира безмълвие. 24-годишният боксьор от Ловеч е с прелестен актив от три победи (1 с нокаут) от 3 мача. Той дебютира при експертите през 2016-а, само че тази година възобнови своята кариера. " Тодоров против Марков ще бъде доста оспорван мач - счита промоутърът Васко Алексеев. - Срещата е почтена да излъчи първенеца на България в полусредна категория (66,7 кг). Двамата имат остаряла омраза и злоба от срещи по улицата. Борислав Занков от агитката на " CSKA Animals " е подготвен да се изправи против нашумелия в последно време Борислав Иванов - Яйцето. Този мач е задоволително атрактивен да бъде самичък по себе си основен и главен дуел на галавечер в София. При най-тежките забавен конфликт могат да създадат Милен Паунов и Жеко Жеков, а при най-леките Георги Георгиев и Георги Андонов. "
На огромната галавечер в " Арена Армеец " на 27 октомври с главен дуел Кубрат Пулев - Хюи Фюри към този момент има планувано страховито дерби сред български боксьори. Йосиф Панов - Пепелянката ще се бие с Стилиян Костов - Убиеца за купата на България в суперполусредна категория.
Светкавицата към този момент има един мач в " Арена Армеец ". Той направи зрелищно тъждество против Евгени Борисов - Роки през април 2017-а в подгряващ мач на галавечерта Пулев - Джонсън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР