Нова бежанска вълна от Сирия, при положение че конфликтите се

...
Нова бежанска вълна от Сирия, при положение че конфликтите се
Коментари Харесай

Военното разузнаване не очаква нова бежанска вълна от Сирия

Нова бежанска вълна от Сирия, в случай че споровете се движат с тази динамичност, която е сега, не бихме могли да чакаме. Това сподели новият шеф на работа " Военна информация " бригаден военачалник Пламен Ангелов, откакто беше изслушан от комисията по защита на Народното събрание. Ангелов добави, че също така Турция си извършва правилно отговорностите по споразуменията. Той напомни предизборните изказвания на президента на Турция Реджеп Ердоган, че ще сътвори условия сирийските бежанци, които са на негова територия, да се завърнат по родните си места.

" Конфликтът в Сирия без подозрение е един от генераторите на бежански потоци. За страдание в кратковременен проект не можем да очертаем положителна прогноза за неговото затихване ", сподели Ангелов.

Като други аргументи за генериране на бежански поток към Европа той уточни нестабилната конюнктура и провалената държавност в страните от Северна Африка и маргинализирането на огромни групи на африканския континент.

" С глобализацията свързаността на хората води до опцията безпаричен човек от Африка да огледа в интернет и да види високия витален стандарт на европееца. Всичко това, не знам дали е най-точната дума, води до пролетаризация на огромни маси от хора. В края на краищата озлобява групи хора към групи хора. Тези, които имат някакъв запас, по-смели са, по-решителни, избират пътя на спасението, придвижвайки се към проспериращите региони на други континенти ", даде пояснение на другите аргументи за увеличение на мигрантите военачалник Ангелов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР