NOVA бе отличена в категория Медии – Телевизия на годишните

...
NOVA бе отличена в категория Медии – Телевизия на годишните
Коментари Харесай

NOVA отличена за „Компания на годината”

NOVA бе отличена в категория Медии – Телевизия на годишните награди „ Компания на годината – Успехът на фокус ” , проведени от сп. Bulgaria Business Review, сп. Business Lady и Business Lady Club. Наградата за „ Качествено наличие и новаторски медиен артикул ” от името на медията получи Богомил Грозев, водещ на Новините на NOVA.
 Компания на годината NOVA
Организаторите на събитието дефинират малкия екран като модернист в програмиранетo, реализацията и налагането на редица интернационалните формати у нас. Подкрепата на българските филми и сериали се трансформира в запазена марка на NOVA. Медията предлага на своите фенове мощни и самостоятелни вести и качествена журналистика, авторски продукции, както и селекция от хитови сериали и най-хубавите кино заглавия. 

Общо 23 компании , институции и медии получиха публично самопризнание за положените старания в посока развиване на човешкия капитал; непрестанно повишение на качеството на предлагания продукт/услуга; успеваемост и прозрачност; конкурентоспособност и иновации; потребителски подход; сполучлив бизнес модел; ноу-хау; положително пазарно позициониране; стабилно развиване и други.

Целта на премиите „ Компания на годината – Успехът на фокус ” е да се даде публичност на положителните бизнес практики, да се разпространява сполучливата промишленост в международен и местен мащаб, да се концентрира публичното внимание върху новаторски и настоящи модели за ръководство на бизнеса и компанията, като по този метод се насърчи предприемачеството измежду българската общност.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР