Нова баскетболна школа за деца стартира през септември в Разград.

...
Нова баскетболна школа за деца стартира през септември в Разград.
Коментари Харесай

Вълци е новият баскетболен проект в Разград

Нова баскетболна школа за деца започва през септември в Разград. СКБ " Вълци " е член на БФБ и от новия сезон възнамерява да се включи в държавните шампионати в разнообразни възрасти за момчета и девойки. Проектът е иницииран напълно от младежи от града, профилирани в разнообразни области. Целта е по ексцентричен и непосредствен до младежите метод да се привлекат деца от 1 до 7 клас, с цел да се допрян до магията на баскетбола.

Наред със спортно-техническата подготовка, фокус в работата на школата ще бъде и подобряването на обществената среда, обезпечаване на условия за повече спорт и споделено време сред деца и родители. В хода на годината са планувани поредност от събития със обществена и просветителна устременост, както и вътрешни надпревари, които да дават тласък на децата и да ангажират общността. Баскетболните обичаи в Разград не са от през вчерашния ден и енстусиастите имат упоритостта още веднъж да върнат града на картата на този спорт.

Екипът на " Вълци " Разград поема организацията със поръчка и предпочитание да работи взаимно с локалната власт, бизнеса, родителите и спортните деятели. Генерален спонсор на школата " Вълци " Разград ще бъде една от най-големите компании в района - Амета Холдинг, с комерсиална марка " Лудогорско пиле ", която ще подкрепя финансово активността на клуба.

Идеята е с общи старания да се осъществя още една опция за всеобщ спорт и деен метод на живот на младежите, като в същото време да се предизвикват и повече просветителни, културни и обществени интензивности за децата. Подходът търси целеустремен баланс сред създаване на здравословни физически привички и асимилиране на интелектуални умения, нужни за сполучливата реализация в живота.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР