Нова атака с дрон по най-голямата американска военна база в

...
Нова атака с дрон по най-голямата американска военна база в
Коментари Харесай

Нова атака с дрон по най-голямата американска военна база в Сирия

Нова офанзива с дрон по най-голямата американска военна база в Сирия. Убити са шестима кюрдски бойци, а Сирийските демократични сили упрекнаха за удара про-иранска формация. Вашингтон към този момент не разяснява.

Американският държавен секретар Антъни Блинкен дойде на петата си обиколка на Близкия изток от началото на войната в Ивицата Газа. Той беседва със саудитския престолонаследник Мохамед бин Салман. Целта е нормализиране на връзките сред Рияд и Тел Авив.

Целите са били подземни хранилища, командни и контролни ракетни системи, и хеликоптери

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху и до момента отхвърля предлагането на " Хамас " за съглашение. Днес Нетаняху се срещна с външния министър на Франция.

" Жизненоважно и незабавно е мирният развой да бъде обновен, и да се реализира политическо решение, учредено на две страни ", сподели външният министър на Франция Стефан Сежурне.

В същото време напрежение се разпали в още една точка в района - Пакистан нанасе ракетен удар по Иран

В същото време организацията на Организация на обединените нации за палестинските бежанци упрекна Израел, че е обстрелял неин филантропичен ескорт в Газа. Няма потърпевши, само че съгласно организацията това е третата офанзива против камиони с помощи.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР