Нова апликация на компанията Роман следи сутрешните ерекции на потребителите

...
Нова апликация на компанията Роман следи сутрешните ерекции на потребителите
Коментари Харесай

Нова апликация следи сутрешните ерекции на потребителите

Нова апликация на компанията " Роман " следи утринните ерекции на потребителите и ги осведоми за половото им здраве, написа в. " Метро ".

Онлайн марката е профилирана по проблемите на еректилната дисфункция. Новото приложение, което тя пусна, е кръстено " Сутрешна популярност ". На смарт телефона се появяват две кръгчета, посредством които би трябвало да се отговори с " да " или " не " на въпроса дали потребителят е имал утринна ерекция.

Когато се установи поредност в границите на седмицата, приложението изпраща поздравления и изображения на празнично падащи конфети. Според основателите на софтуера утринната ерекция е добър знак освен за половото, само че и за общото здраве на мъжа. Нейната липса приказва за заплаха от диабет, заболявания на сърцето и на редица хронични болести.

" Ерекциите са сложен феномен, акцентират от " Роман ". Когато мъжът се разсъни със утринна ерекция, това значи, че неговата кръвоносна система и хормоните му работят обикновено, че тялото и мозъкът са в синхрон и че сърцето изпомпва шест пъти над естествения кръвен поток ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР