Нова акция на службите срещу незаконен таксиметров превоз на територията

...
Нова акция на службите срещу незаконен таксиметров превоз на територията
Коментари Харесай

Нова акция срещу незаконни таксита в София

Нова акция на службите против противозаконен таксиметров транспорт на територията на София. Действията са осъществени във вторник на територията на столицата посредством потреблението на схемата „ скришен клиент “. В акцията участваха екипи на Икономическа полиция, ГДНП, Изпълнителната организация „ Автомобилна администрация “ и Националната организация за приходите. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Обект на дейностите бяха противозаконни дейности през мобилно приложение, което работи главно в огромните градове на страната и предлага необятен набор от транспортни услуги, включително и таксиметров транспорт на пасажери . Проверките бяха осъществени на две местоположения в столицата – аерогарата и паркинга на огромна комерсиална верига.

В единия случай бе открито, че лидерът работи с персоналния си автомобил, а във втория – със длъжностен , благосъстоятелност на частна компания, двамата водачи не издават платежни документи за предлаганата услуга, нямат и лиценз за осъществяването на транспорт на пасажери против възнаграждение.

Те са глобени, а транспортните средства са спрени от придвижване , като са свалени номерата и са конфискувани документите на колите. По случаите са формирани преписки.

Предвижда се интервенции като тази да продължат.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР