Нов здравен протокол за влизане в клас поставя на изпитание

...
Нов здравен протокол за влизане в клас поставя на изпитание
Коментари Харесай

Учениците в Гърция се връщат присъствено на училище

Нов здравен протокол за влизане в клас слага на тестване възпитаници и родители в Гърция, заяви БНР. 

Занятията стартират в понеделник присъствено с всеобщо тестване на децата.
Извиха се опашки за бустерната доза в Гърция
Опашки от искащи слагането на бустерна доза ваксина против Covid-19 се извиха в Гърция на фона на прогнози за внезапен спад на броя на з...
Прочети повече
Родители и възпитаници се пробват в последния миг да намерят тест, с цел да отидат децата на следващия ден на учебно заведение. Снабдяваха през нощта аптеките, с цел да обезпечат наложителния тест.

Началото на образователните занятия стартира с нов здравен протокол. С три негативни теста на седмица се позволяват учениците в клас. При инфектиран възпитаник тестват всеки ден целия клас. Не се планува въвеждане на отдалечено образование, оповестяват от министерството на образованието.

Заради проблемите синдикатът на учителите приканва на следващия ден преподавателите да стачкуват. Общините раздават безвъзмездни маски на учениците.

Допълнителна сесия измежду постоянната през януари се планува за студентите,които са под карантина. Лекарите дефинират, че към 50 хиляди са дейните случеи на инфектирани деца, а опозицията упорства за продължение на ваканцията до края на месеца.
Гърция: Гражданин без бустерна доза ще се счита за неимунизиран
Ако някой не си е сложил бустерна доза в период от седем месеца, без значение от възрастта, ще се счита за неимунизиран. Сертификатът за...
Прочети повече
Министърът на опазването на здравето Танос Плеврис разпореди, че всички документи за имунизиране без бустерна доза са невалидни след седем месеца от издаването им.

Още:

Още от БАЛКАНИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР