Нов завой на ДПС: почетният председател на Движението Ахмед Доган

...
Нов завой на ДПС: почетният председател на Движението Ахмед Доган
Коментари Харесай

След речта на Ахмед Доган: Реакциите

Нов завой на Движение за права и свободи: почетният ръководител на Движението Ахмед Доган разгласи, че не желае държавното управление на Борисов да падне. В речта си по време на коледното тържество на партията Доган акцентира, че кабинетът няма опция.

„ Ако задачата е „ стани да седна”, не си заслужава усилието да подложим на тестване общия ни дом”, сподели почетният ръководител на Движение за права и свободи.

Той напомни също, че е значимо Патриотите да бъдат демонтирани от ръководещата коалиция .

ГЕРБ одобриха със удовлетворение тезата, че няма кой различен да поеме ръководството, в случай че паднат от власт, а Обединените патриоти се окуражиха да останат с ГЕРБ.

„ Речта на Доган се разграничава от позицията на неговата партия, само че той е прав, в действителност няма кой да управлява”, разяснява зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

С мен може единствено с положително – в случай че някой ми тръгне на контра, не ме плаши, а ме окуражи. Няма да мине номерът да ме саботират. Амбицираха ме, ядосаха ме, ще продължаваме така”, беше позицията на водача на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

Според Корнелия Нинова пък Борисов е помолил Доган за помощ от боязън да не падне от власт .

„ Борисов се тормози от напрежението в страната, избор на съмнение за корупция, и разнобоя с Патриотите и помоли господин Доган за помощ. И я получи”, разяснява лидерката на Българска социалистическа партия.

По думите ѝ обаче избор на съмнение ще има, въпреки и без гласовете на Движение за права и свободи.

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР