Нов вид проституция или мошеничество? Ето как момичета от секс

...
Нов вид проституция или мошеничество? Ето как момичета от секс
Коментари Харесай

Нов вид проституция или мошеничество? Ето как момичета от секс чатовете точат пари от клиентите си

Нов тип проституция или шикалкавене? Ето по какъв начин девойки от секс чатовете примамват пари от клиентите си.

В Интернет набира известност нов тип проституция, който наподобява повече на престъпен метод за примамване на пари от клиентите. Разкрепостен видеочат с хубавици може да донесе наслаждение, само че може и да докара доста проблеми, пишат съветските медии и разясняват, че в доста от случаите клиенти са се съгласявали да вадят крупни суми, с цел да спасят репутацията си.

Модата набира все по-голяма известност в Русия и се трансформира в същински проблем за проверяващите.

Всички девойки са млади и красиви - привлекателни брюнетки, русокоски, червенокоски. Сексапилни и горещи. Танцуват, усмихват се благо и с наслада събличат от себе си оскъдното си беляо.
Но да попаднеш във властта на тези благи ангели може да е извънредно рисково, тъй като те от дълго време са изгубили крилата си.

Колко заработват тези ангелогласни сирени не е мъчно да се отгатне - доста, освен това не са длъжни да заплащат никакви налози, примамвайки в мрежите си от ден на ден клиенти.
Психолози с смут по какъв начин нараства вълната от излъгани и стремглавото развиване на този бизнес.



Руски публицисти вършат следствие, успявайки да поговорят с една от интернет - жриците. Александра споделя, че в предишното си е работила като учителка. Веднъж решила да смени теоретичните уроци по непознат език с на практика занятия по кама сутра. Отначало се показвала дружно със брачна половинка си, само че скоро двамата се развели. Сега рижата хала все по-често се демонстрира в соло осъществявания.

Как да се победи интернет - проституцията? Засега служителите на реда просто подвигат ръце. Затова и сутеньорите съумяват да примамят от ден на ден наивни девойки в мрежите си, където те се трансформират в паднали ангели.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР