Нов увеселителен Лего дискавъри сентър (Lego Discovery Center) вече посреща

...
Нов увеселителен Лего дискавъри сентър (Lego Discovery Center) вече посреща
Коментари Харесай

В нов ”Лего” парк в САЩ не допускат възрастни, ако не са придружени от деца

Нов увеселителен " Лего дискавъри сентър " (Lego Discovery Center) към този момент посреща гости край Вашингтон, заяви компанията " Мерлин Ентъртеймънтс " (Merlin Entertainments), която ръководи тематичните паркове и чийто мажоритарен притежател е производителят на играчки " Лего " (Lego).

Увеселителният парк е ситуиран в търговски център в град Спрингфийлд, щата Вирджиния, на към 20 минути път с автомобил от столицата на Съединени американски щати.

" Децата ще могат да развихрят въображението си и да разпрострат творчеството си във всяка от нашите неповторими (развлекателни - бел.ред.) зони. Семействата, които са с деца на възраст сред 2 и 12 години, би трябвало да посетят тази нова атракция ", декларира Терез Алвич, основен управител на " Лего дискавъри сентър ", представена от inparkmagazine.com.

" Лего дискавъри сентър " е построен в сходство със стандартите на най-новото потомство увеселителни паркове на компанията. В него освен децата, само че и възрастните могат да се забавляват благодарение на екип от основатели на игри и майстори на другите модели, предлагани от " Лего ". Те провеждат вдъхновяващи " работилници ", в които гостите на тематичния парк могат да се забавляват, до момента в който строят здания и пресъздават разнообразни подиуми посредством цветни фигурки и кубчета, основани от компанията за играчи.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР