Нов ултрамодерен тренд се вихри в последно време сред финансово

...
Нов ултрамодерен тренд се вихри в последно време сред финансово
Коментари Харесай

НОВИЯТ ХИТ: Цигански баровец възпя мерцедеса си с кючек

Нов ултрамодерен тренд се вихри напоследък измежду финансово облагодетелстваните членове на ромската общественост у нас. Циганските баровци към този момент държат да се похвалят с новите си материални придобивки, главно на коли, освен из махалата, само че и в обществените мрежи инстаграм и тик-ток. По този мотив те наемат смугли оркестранти, които записват специфични части, отдадени на гъзарските им возила.

В шлагер в мрежата сега се е трансформирало освещаването на прясно закупения мерцедес на богаташа от Угърчин Пеци Тариката. Въпросният предприемач, изживяващ се като притежател на охранителна компания, през 2016-а година беше разследван за побой над членове на враждуващ ромски клан.

Черният автомобил е възпят в неповторим кючек, озаглавен " Черното AMG ". Лирическият воин разказва в посробности мерджана, именуван любовно " Черния призрачен сън ", като не стопира да хвали неговия 6,3-литров мотор.

В спонтанния клип взе участие цялата фамилия на щастливия притежател, като накиченото му с ланци дебело синче гордо размахва автоматизиран револвер. Според осведомени единствено по това видео прокуратурата може да се самосезира за най-малко три евентуални закононарушения: дете в заплаха, противозаконни огнестрелни оръжия и генезис на средства.

Трендът да се пишат сходни песни по всяка възможност потегля от парчето на циганския реализатор Пако Рабани, претворил в музика своето ауди RS7 преди няколко години. Цената на удоволствието е сред 1000 и 3000 лв. според от наетия оркестър.

Насладете се на неповторимия кючек:

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР