Нов уебсайт, стартиран от принц Хари и Меган Маркъл, беше

...
Нов уебсайт, стартиран от принц Хари и Меган Маркъл, беше
Коментари Харесай

Меган Маркъл и принц Хари „може умишлено да са използвали грешен герб“ в противоречивото ребрандиране

Нов уеб страница, стартиран от принц Хари и Меган Маркъл, беше подложен на непоколебим надзор, изключително поради потреблението на палтото на херцогинята оръжия - които й бяха дадени, когато се омъжи за Хари през 2018 година Обикновено се основава герб за фамилията на булката, когато някой се дами за кралското семейство, само че защото Меган е американка, вместо това беше следван друг протокол - сходно на херцогинята на Глостър, която е родена в Дания.

Вместо герб, даден на татко й за цялото семейство Маркъл, един е основан единствено за Меган и включва знаци и изображения, които също са свързани с Хари, освен със самата Меган. Двойката също има брачен герб, който включва два щита, тъй че някои коментатори бяха сюрпризирани, че семейство Съсекс избраха да покажат персоналния герб на Меган, а не общия им.

Източници, говорещи с Daily Mail спекулираха, че може да има причина двойката да реши да покаже персоналния герб на Меган, а не общия им. „ Някои теоретизираха, че притежаването на герба на п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР