Нов тежък разкол тресе БСП, научи ПИК. Този път драмата

...
Нов тежък разкол тресе БСП, научи ПИК. Този път драмата
Коментари Харесай

ЧЕРВЕНА ДРАМА! Елена Йончева би шута на Корнелия Нинова

Нов тежък ерес тресе Българска социалистическа партия, научи ПИК. Този път драмата се разиграва чак на европейско равнище и лидерката Корнелия Нинова е изгубила основен представител на столетницата в европарламента - досегашната й фаворитка Елена Йончева.

Новата евродепутатка, станала такава точно с помощта на лидерката, към този момент й е обърнала тил и застанала на страната на тогавашния си обичан - експремиерът и някогашен водач на Българска социалистическа партия Сергай Станишев, който е и зложелател №1 на Нинова. Червената шефка го приема като индивидът, който най-силно заплашва стола й в партията и към който е обединена цялата вътрешна съпротива в столетницата, по тази причина и приела като тежко изменничество възобновената дружба на Йончева с него - този път по политическа линия.

Бившата журналистка обаче дефинитивно й е обърнала тил и към този момент считала съвсем като вътрешната съпротива в Българска социалистическа партия, че Нинова е нездравословна за партията. Според чудесно осведомени, някогашната фаворитка на соцлиделката към този момент даже и не желае да чуе за нея и с огромни крачки навлиза в редиците на ПЕС под протекциите на Сергей Станишев. Причината била значително и в отношението към Корнелия Нинова, което имало в европейските среди и не било по никакъв начин позитивно. Лидерката на Българска социалистическа партия не се употребила с никакви контакти и действително или никой не знаел за нея, или не я приемали задушевно, което преобърнало отношението на Йончева към нея.

Иначе до през вчерашния ден двете близки съратнички в битката против властта и Борисов, към този момент не можели да стоят една до друга, а и не се отдавал подобен късмет, защото Йончева бягала от Нинова като демон от тамян. Първа за разрива в връзките намерено заприказва соцлидерката, която разгласи, че не вижда никакъв резултат от работата на подопечната й,за която хвърли освен доста средства, само че и заложи главата си като водач на партията, с цел да изпрати евродепутат.

За признателност Йончева реши още веднъж да се прегърне с най-големия зложелател на Нинова - Сергей Станишев. А двамата даже й насочиха обществено обръщение, като към този момент не крият околните си другарски връзки, дадоха взаимно изявление, с цел да показват новото систематизиране на силите в Българска социалистическа партия. В думите им прозираше посланието, че е време лидерката на Българска социалистическа партия да подаде оставка и да напусне ръководството на партията, което съгласно тях не водело до нищо положително.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР